Şeniz Doğan Başkarcı’da başkan gibi karşılandı

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Başkarcı’da başkan gibi karşılandı. 5 yıldır hiçbir hizmet alamadıklarından yakınan Başkarcılılar, gündüz kapı kapı dolaşan Şeniz Doğan’ı bağırlarına basarken, akşam mahalle meydanını hınca hınç doldurdu. Ak Parti eski il yöneciticisi Yusuf Gündüz net konuştu; “Ak Partiliyiz ama oyumuz size!..”

Şeniz Doğan Başkarcı’da başkan gibi karşılandı
  • 03 Mart 2019, Pazar 18:32

ŞENİZ DOĞAN MEDYA EKİBİ

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, haftasonu Başkarcı Mahallesi’ndeydi. Günün ilk saatlerinden itibaren kapı kapı dolaşarak vatandaşlar ile bir araya gelen Doğan, Başkarcı Belediyesi’nin kapatılması ile adeta unutulan ve hiçbir hizmet alamayan Başkarcılılara, mahalleyi birlikte üretecekleri projeler ile bir cazibe merkezine dönüştürme sözü verdi. Doğan, belirli bir düzen dahilinde Karlı Şurup satışının önünü açacağını ve üretici pazarı kuracağını da müjdeledi.

 

KADINLARIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ

Çalışmaları sırasında Şeniz Doğan’ı bağrına basan Başkarcılı kadınlar, “Oy vermekle kalmayacağız, kazanman için elimizden geleni yapacağız” diyerek Doğan’a destek sözü verdi. Saha gezisinin ardından kadınlarla özel bir toplantı gerçekleştiren Doğan’a istek ve şikayetlerini ileten kadınlar, toplantının ardından Belediye Meydanı’nda yapılan kahvehane toplantılarında daŞeniz Doğan’ı yalnız bırakmadılar. Genç yaşlı onlarca kadın hem meydan buluşması hem kahvehane toplantılarında eşleriyle birlikte Doğan’ı dinledi.

 

HEM SU, HEM 18. MADDE, HEM DE SATIŞ STANDLARI İÇİN SÖZ VERDİ

Başkarcı’nın, Büyükşehir Kanunu ile mahalle statüsü kazanmasının ardından hizmet alamaz hale geldiklerini vurgulayan vatandaşların üzerinde durduğu en önemli sorunlardan biri doğal kaynak sularının kesilmesiydi. Sulama ve içme sularının ellerinden alındığı düşüncesindeki Barkarcı sakinleri, Şeniz Doğan’dan göreve geldikten sonra kaynak sularını geri vermesi çağrısında bulundu. 18. Madde uygulamasının bir türlü yapılamamasının da yapılaşma konusunda ciddi engeller oluşturduğunu belirten Barkarcılılar bu konuda da Doğan’dan imdat diledi.  Doğan, hem doğal kaynak suyu hem de 18. Madde konusunda ellerinden geleni yapacakları sözünü verdi.

 

AK PARTİ İL YÖNETİCİSİ NET KONUŞTU “DOĞAN" DEDİ

Sokak çalışması sırasında Şeniz Doğan ve beraberindeki heyetin destek istediği Gündüz ailesi gerçekten şaşırttı. Geçtiğimiz dönem Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği yapan Yusuf Gündüz ve ailesi “Ak Partiliyiz ama oyumuz size” dedi. “Açık söyleyim. Merkezefendi’de oylarımız size” diyen Ak Partili yönetici Gündüz’e bir destek de “Ak partiliyim ama oyum size” diyen ailesinden geldi. Doğan, bu destek sözlerine, “Merkezefendi’de değişim şart” diyerek yanıt verdi.

 

BAŞKARCI’YI CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Akşam saatlerinde ise mahalle meydanı miting havasındaki bir toplantıyla doldu. Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve ilçe başkanları ile birlikte mitingi aratmayan bir toplantı gerçekleştiren Doğan, projelerini anlattı.  Konuşması sık sık alkışlar ile kesilen Doğan, su sorunu, üretici pazarı sorunu ve Ornaz Vadisi’nin rekreasyonu sırasında yaşatılan mağduriyetler başta olmak üzere tüm sorunları çözeceğine söz verdi. Başkarcılı gençlerin sloganlarma dastak verdiği konuşmasında, Başkarcı’nın hak ettiği hizmetleri alması için ürettiği projeler sayesinde herkesin yüzünün güleceğini müjdeleyen Doğan “Size söz veriyorum. Başkarcı Denizli’nin önemli bir cazibe merkezlerniden biri olacak” dedi.  Toplantının ardından Doğan, Bahtiyar ve beraberindeki heyet, Başkarcılı vatandaşlar ile fotoğraf çektirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık