Şahanlar İnşaat 45. Yılında Muhteşem Proje Royal Garden’ı Görücüye Çıkardı

Denizli’de inşaat sektörünün lider markası Şahanlar İnşaat, 45. yıl dönümünü yeni projeleri olan Royal Garden’da verdikleri görkemli lansman gecesinde kutladı. Şahanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Şahan 45 yıl önceki hedeflerine kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirtirken yeni projelerinde geleceğini söyledi.

Şahanlar İnşaat 45. Yılında Muhteşem Proje Royal Garden’ı Görücüye Çıkardı
  • 04 Temmuz 2022, Pazartesi 15:08

Denizli’de inşaat sektöründe öncü konumda olan Şahanlar İnşaat kuruşlarının 45. yıl dönümünü

yeni projeleri olan Royal Garden’da kutladı. Hem Royal Garden’ın lansmanın yapıldığı hem de 45. kuruluş yıl dönümünün kutlanıldığı geceye, Denizli’nin önde gelen iş insanları katıldı. Davetliler DJ performansı eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadı.

 

ROYAL GARDEN DAVETLİLERİ BÜYÜLEDİ

Denizli’de bir ilke imza atan Şahanlar İnşaat Royal Garden’ı tatil köyü konseptinde inşa etti. Royal Garden’ın büyüsüne kapılan davetliler gece boyunca sınırsız eğlencenin tadına vardı. Havuz başında, gün batımında başlayan kutlama gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

 

52 DAİRELİK MUHTEŞEM PROJE

“Hayat hep bir tatilmiş gibi” sloganıyla başlayan Royal Garden’da 52 daire, kapalı havuz, açık havuz, cafe, bar ve plaj yer alıyor. Geniş camlar ve göz alıcı yüksek katların inşa edildiği Royal Garden adeta tatil köyündeymiş gibi hissettiriyor.

 

“KALİTE ANLAYIŞIMIZDAN HİÇBİR ZAMAN ÖDÜN VERMEDİK”

Şahanlar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Şahan 45 yıl önceki hedefleri olan kalite anlayışından hiçbir zaman vazgeçmediklerini belirtti. Şahan “İlk başlardaki hedefimiz olan kalite anlayışından hiçbir zaman vazgeçmedik. Bütün düşüncemiz iyi işler yapmak oldu. 45 yıl önce babam Süleyman Şahan ile başladığımız yola 2 oğlum ile beraber devam ettim. İnanıyorum ki onlar bizden daha iyi yerlere gelecek. Bugün hem 45. yılımızı kutlamak hem de hayalimizdeki kurmuş olduğumuz Royal Garden projemizi tanıtmak için bir araya geldik. Şu an Royal Garden’a yerleşim sağlandı. Bazı dailerimiz doldu, çok güzel de geri dönüşler aldık. Projelerimiz hız kesmeden devam edecek” diye konuştu.

 

“MUHTEŞEM BİNALAR, MUTLU İNSANLAR”

Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Şahan Royal Garden projesinin göz bebekleri olduğunu belirtirken ortaya çıkan sonuçtan çok mutlu olduklarını söyledi. Şahan “Bugün 45. yılımızı kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Aynı zamanda da göz bebeğimiz olan Royal Garden projemizin açılışını gerçekleştirdik. Bizim müteahhit olarak şehre katacağımız değer, binaların güzel olması. Bir şehirde binalar güzelse, o şehirde mutlu insanlar yaşar. Bize başka şehirden gelen insanlar projelerini anlattığında, biz daha güzelini yaparız dedik ve yaptık. Hedefimiz her zaman daha ileri ve en iyisi olmak. Biz inanıyoruz ki herkes en iyi bildiği işi yaparsa ülkenin refahı artar. Biz de en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık