PUBLİN DÜNYA GASTRONOMİ HARİTASI YOLUNDA

Kısa bir süre önce Merkezefendi’nin Yenişehir Mahallesi’nde hizmete giren Publin Restoran değişik konseptiyle Denizli’nin göz bebeği oldu.

PUBLİN DÜNYA GASTRONOMİ HARİTASI YOLUNDA
  • 05 Mart 2023, Pazar 11:07

Denizli’de kısa süre önce hizmete başlayan Publin Restoran çok sevildi. Denizlililerin yanı sıra Türkiye’nin her yerinden misafir ağırlayan Publin Restoran gastronomi alanında kendini kanıtladı. Publin, içerisinde barındırdığı farklı kültürlerin restoranlarıyla gelen misafirlere adeta lezzet şöleni yaşatıyor.

 

ÜNLÜ ŞEFLERİN UĞRAK NOKTASI

Denizli’yi ziyaret eden ünlü şeflerin ilk durağı Publin Restoran oluyor. Publin Restoran bu anlamda dünya gastronomi haritası yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yöresel yemeklerin farklı yorumlandığı restoranda, uzak doğu mutfağından da esintiler yer alıyor.

 

ŞEFLERİN İMZA YEMEKLERİ GÖZDE OLDU

Publin Restoran, Denizli’nin zengin mutfak kültürünü tüm Türkiye’ye tanıttı. Restoranda en çok şeflerin kendi dokunuşlarını kattığı, imza yemekleri tercih ediliyor.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık