Profesörler, hazine arazisine baraka yapıp imar barışından yararlandı

İmar barışının bitmesine günler kala, Denizlihaber.com yazarı Yaşar Tok’tan vahim bir iddia geldi. Tok, PAÜ’lü profesörlerin, Karakurt’taki hazine arazisinin üzerine baraka yaparak imar barışından yararlandığını ileri sürdü.

Profesörler, hazine arazisine baraka yapıp imar barışından yararlandı
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 16:08

Tok’un bölgedeki geziden ve edindiği bilgilerden sonra kaaleme aldığı haberde ‘vahim’ iddialar bulunuyor.

 

Olayın gelişimi hakkında bilgi veren Tok’un, “Gelelim barakaların kimin olduğuna” ara başlıklı bölümü olayın vahametini gözler önüne seriyor:

“Kurt Deresi mevkiine orman içinden dik inen yolun gidişte solunda kalan bir baraka var. Diğerleriyle aynı plan ve yapım tekniğe sahip. Sadece daha tamamlanmış bir görüntüsü var. O arazi 213 no.lu parsel olarak görünüyor. Sahibi PAÜ’den bir profesör. Hemen üstündeki 217 no.lu parsel de PAÜ’lü bir başka öğretim üyesi profesöre ait. Orada baraka yok ama biraz baraka amacıyla eşelenmiş görünüyor. (Her iki öğretim üyesinin ismi bizde saklı)

 

Yolun solunda ise hazineye ait bir arazi var. 5 dönümü bulacak kadar geniş. Üzerinde dört tamamlanmış baraka var. Ayrıca tamamlanmayı veya başlanmayı bekleyen iki ayrı baraka girişimi sırada bekliyor. Burası hazineye ait görünüyor tapu kayıtlarında. Yani halkın, kamunun malı. Ama eğer yapanlar imar barışından bu kel barakalarla faydalanabilirse, özel mülkiyetlerine dönüşecek. Halkın ya da sizin- bizim malımız olmaktan çıkacak.”

 

Haberin tamamını okumak için linki tıklayın:

http://www.denizlihaber.com/denizli/kent-genel/karakurtta-barakalarin-imar-barisi-kardesligi/?fbclid=IwAR2u6KELKfNmM8PGDx8K0b7eLB9VC7eHuAUMagxfbGn2w_MUv6taHKJQ7UA

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık