PAÜ öğrencisinin kapı tasarımı üçüncü oldu

Mimarlık Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Kurtça Ömür, Kapı Tasarlıyorum 2019 Ulusal Öğrenci Yarışması’nda 3’ncülük ödülü alarak dereceye girdi.

PAÜ öğrencisinin kapı tasarımı üçüncü oldu
  • 06 Mayıs 2019, Pazartesi 18:49

Artella Ahşap Kapı Sistemleri sponsorluğunda bu yıl 3.sü düzenlenen ‘Kapı Tasarlıyorum’ yarışmasında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Kurtça Ömür 3. olarak ödüllendirildi. İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Yerleşkesinde düzenlenen ödül töreninde Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Işıl Uçman Altınışık, üçüncü olan PAÜ Öğrencisi Kurtça Ömür’e ödülünü takdim ederek, üniversite-sanayi buluşmasını sağlayan bu platformların önemini vurguladı ve ödül kazanan öğrencisinin başarılarının devamını diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık