Pamukkle Turizm’e bağlı iki şirket ile iki ortağı kişisel konkordato istedi

Denizli’nin yolcu taşımacılığında Türkiye markası olan firması Pamukkale Turizm’in bir süre önce konkordato ilan etmesinin ardından, iki şirket ve iki kişisel konkordato haberi daha geldi. Firmanın Pamukkale Turizm Seyahat Sanayi Akaryakıt ve Ticaret Limitet Şirketi ile Kaptan Tesis İşletmeciliği Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi de konkordato ilan etti. Ortaklardan Mazlum Bababalım ve Hilal Bababalım da kişisel konkordato istedi.

Pamukkle Turizm’e bağlı iki şirket ile iki ortağı kişisel konkordato istedi
  • 05 Kasım 2018, Pazartesi 11:40

Pamukkale Turizm Seyahat Sanayi Akaryakıt ve Ticaret Limitet Şirketi, Kaptan Tesis İşletmeciliği Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konkordato için Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvuru yaptı. Şirket ortaklarından Hilal Bababalım ve Hüseyin Mazlum Bababalım da kişisel konkordato talebinde bulundu. Mahkeme, konkordato taleplerini kabul ederek, esas no 2018/1277 sayılı kararıyla 30 Ekim’den geçerli olmak üzere 3 ay geçici süre verdi.

 

Mahkeme, 7101 sayılı kanunla değişik İcra İflas Kanunu’nun 287/3. maddesi uyarınca şirketlere geçici komiser görevlendirmesi yaptı.Kaynak: D20Haber.com

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık