Pamukkale’ye 5 yıldızlı alzheimer ve yaşlı merkezi

Pamukkale Belediyesi bir proje de daha sona yaklaştı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin seçim öncesi vaatlerinden biri olan Pamukkale Belediyesi Yüksel-Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi tamamlanmak üzere. Başkan Örki, “Nasip olursa bu yılın sonu itibariyle bu güzel projemiz halkımızın hizmetinde olacak” dedi.

Pamukkale’ye 5 yıldızlı alzheimer ve yaşlı merkezi
  • 13 Eylül 2022, Salı 15:30

Pamukkale Belediyesi ilçe genelinde rutin hizmetlerine devam ederken, Pamukkale’nin geleceğine yön verecek projeleri de hayata geçirmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde temeli atılan ve hem Denizli hem de Pamukkale ilçesi için ayrı bir değer taşıyacak Pamukkale Belediyesi Yüksel-Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışmalar hızla ilerliyor.

 

“PROJEMİZİN SONUNA YAKLAŞTIK”

 

Kervansaray Mahallesi, Barbaros ve Alparslan Caddelerinin kesiştiği parkta inşaatı devam merkezde incelemelerde bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, çalışmaların bu yılın sonu itibariyle tamamlanacağının müjdesini verdi. “Çok önemsediğimiz, çok benimsediğimiz, kalbimizin atışlarını çok farklı şekilde hissettiğimiz bir hizmetimizin çok şükür ki sonuna doğru yaklaşmış bulunmaktayız” diyen Başkan Örki, “Burada yaşlılarımız büyüklerimiz için bir cennet köşesi hayal etmiştik. Cennet köşemizin hızla yükseldiğini görmek açıkçası beni çok mutlu etti. Burada gelecek olan o yaşlılarımızın mutluluğunu huzurunu hayal ediyorum. Onların burada, hayatlarının yaşlılık vakitlerini güzel geçirdiklerini hayal ediyorum. Bu hayallerimize de yaklaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Nasip olursa bu yılın sonu itibariyle buradaki bu güzel hizmetimiz faaliyete başlayacak. Bugün de gerekli inceleme ve denetlemelerimizi yaptık. Arkadaşlarımız hummalı bir şekilde çalışıyor, alın terlerini döküyorlar. Hepsine de çok teşekkür ediyorum. İnşallah kazasız belasız bir şekilde bu sürecimizi de tamamlarız. Bu vesileyle bizimle iş birliği gerçekleştiren hayırseverlerimize de yürekten teşekkür ediyorum. Merkezimiz, memleketimize Denizli’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık