Pamukkale’nin yeni başkanı seyir terasının inşaatını devralacak

Partisinin yeniden aday göstermediği Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, giderayak, basın toplantısı düzenleyip içini döktü. Gürlesin toplantıda Pamukkale’ye 100 milyon liraya malolan, gerekliliği tartışılan ve yetişmiş ağaçları kestiği ispat edilen projeyi hala savundu.

Pamukkale’nin yeni başkanı seyir terasının inşaatını devralacak
  • 16 Ocak 2019, Çarşamba 14:07

Ak Parti tarafından ikinci döneme aday gösterilmeyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gazetecilerle Pamuk Kafe’de buluştu. Kimseye kırgın olmadığını söyleyen Gürlesin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bağlılığını da bildirdi.

Gürlesin’e toplantıda yapımı ve gerekliliği çok tartışılan Seyir terası projesi de soruldu. Yetişmiş ağaçların kesildiği, maliyetinin 100 milyon lirayı bulması beklenen seyir terasını seçime kadar bitirilemeyeceğini itiraf eden Gürlesin, yeni başkana işin yüzde 35’lik kısmını tamamlamanın kalacağını söyledi.

Gürlesin şunları söyledi:
“Birileri çok eleştirdi. Bittiği zaman ilk olarak onlar gidecek, iyi ki yapılmış diyecek. İyi işletilirse kıyamete kadar kullanılacak. Proje yüzde 55’e yaklaştı. 31 Mart’a kadar yüzde 65’ni bitireceğiz. Ondan sonra zor bir yanı kalmıyor. Bir an önce tamamlanması gerekiyor.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık