Pamukkale zabıtasından bayram denetimi

Pamukkale Belediyesi, Ramazan ayında olduğu gibi Ramazan bayramı öncesi de denetimlerini yoğunlaştırdı. Pamukkale Belediyesi Zabıta Ekipleri, bayram öncesi gıda üretimi yapan fırınlar, pastaneler, tatlı imalathanelerinde hijyen ve gıda güvenliği denetimi gerçekleştirdi.

Pamukkale zabıtasından bayram denetimi
  • 27 Nisan 2022, Çarşamba 14:50

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesi başlattığı denetimlerini sürdürüyor. İlçe genelinde ekmek fırınları, unlu mamuller, tatlıcı, bakkal ve marketlerin tamamını denetleyen ekipler, ilçe halkının gönül rahatlığı ile Ramazan ve bayram alışverişini gerçekleştirebilmesini hedefliyor.

 

Pamukkale Zabıta Müdürlüğü’nce yapılan denetimlerde, işyeri açma ve çalıştırma belgesi, fahiş fiyat, etiket uygunluğu, gramaj kontrollerinin yanı sıra genel temizlik kuralları, personel temizliği, iş yeri ve imalathanelerin hijyeni gibi konularda denetimlerden geçirildi. Denetimler sonucunda; kurallara aykırı bulunan işyerleri hakkında yasal işlemler yapılıyor.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin talimatları ile sıklaştırılan denetimlerin amacı halk sağlığını korumak.

 

Başkan Avni Örki, konuyla ilgili olarak, “Pamukkaleli vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Halk sağlığı önceliklerimiz arasında. Yıl içinde düzenli olarak devam eden denetimlerimizi, özellikle Ramazan Ayı ve bayramlar öncesinde yoğunlaştırıyoruz. Ekiplerimiz, gıda üretimi ve satışı yapılan işyerlerindeki koşulları en ince detayına kadar bakıyor. İmalathaneler, fırınlar, tatlıcılar gibi vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde Ramazan alışverişi yapabileceği noktaları sıkı bir şekilde denetliyoruz. Amacımız, halk sağlığını korumak. Halkımız, ilçemiz sınırları içinde gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapabilsinler istiyoruz. Denetimlerimiz, Ramazan ayında ve bayram öncesinde olduğu gibi bayram sonrası da sürecek” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık