Pamukkale Turizm’den iflas kararına itiraz

İzmir 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nin Pamukkale Turizm için verdiği yok iflas kararının ardından firma karşı atağa geçti. 3 ilde konkordato talebi için dava açan firma, ikisinden olumlu sonuç aldı, beklemedikleri İzmir kararına da itiraz etti.

Pamukkale Turizm’den iflas kararına itiraz
  • 25 Ocak 2019, Cuma 12:04

Türkiye’nin en köklü taşımacılık şirketi olan Denizli merkezli Pamukkale Turizm, İzmir 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nin konkordato talebini reddetmesi ve firmanın iflasına karar vermesinin ardından büyük bir şok yaşadı. Denizli’nin 56 yıllık firmasının geldiği nokta kentte de büyük üzüntü yaratırken, firma yetkilileri karşı atağa geçti. Ege, Marmara ve İç Anadolu Bölgesi’nde ulaşım hizmeti veren, potansiyeli en yüksek firma konumunda olan Pamukkale Turizm’in sahiplerinden Mazlum Bababalım, karara itiraz edeceklerini belirtti.

Bababalım, İzmir, Uşak ve Denizli’de konkordato için aynı anda dava açtıklarını belirterek, “Denizli’de ve Uşak’ta davalar lehimize sonuçlandı. İzmir’de ise beklediğimiz sonuca ulaşamadık. İzmir Ticaret Mahkemesi’nin verdiği karara itiraz ediyoruz. İtirazın sonucuna göre gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

 

FİRMADAN AÇIKLAMA

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık