Pamukkale gezici vezne, ödeme kolaylığı sağlıyor

Pamukkale Belediyesi, vergi ödemelerinde vatandaşlara gezici vezne ile kolaylık sağlıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçede özellikle merkeze uzak olan mahallelerde vatandaşların emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi gibi belediyeye yapılacak her türlü ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri için gezici vezne hizmetinin düzenli olarak hizmet vermeye devam ettiğini açıkladı.

Pamukkale gezici vezne, ödeme kolaylığı sağlıyor
  • 22 Mayıs 2022, Pazar 13:59

Pamukkale Belediyesi’nin ilçede vatandaşlara büyük kolaylık sağlamak amacıyla hizmet veren gezici vezne, belirlenen plan çerçevesinde mahalle mahalle dolaşmaya devam ediyor. 61 mahalleye sahip Pamukkale ilçesinin merkeze uzak mahallelerinde hizmet veren gezici vezne, hafta içi her gün belirli saat aralıklarında mahalleleri gezerek, vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmelerini sağlıyor. Daha önce ödemeler için merkeze kadar gelmek zorunda kalan vatandaşlar uygulamadan son derece memnun. Gezici vezne hizmetiyle vatandaşlar zaman kaybı yaşamazken, ödemelerini de cezai duruma düşmeden gerçekleştirebiliyor. 

VATANDAŞ HİZMETTEN MEMNUN
Pamukkale Belediyesi gezici vezne hizmeti alan Pamukkaleliler bu hizmetten oldukça memnun olduklarını belirtiyor. Aktepe Mahallesi sakinlerinden Nurettin Bilen, “Pamukkale Belediyemizin vermiş olduğu hizmetten çok memnunuz. Yol parasından, zamandan kaybımız olmuyor. Şimdi evimden çıktım yürüyerek mahallemdeki gezici vezneden ödememi gerçekleştirdim evime dönüyorum 5 dakika içinde. Bu güzel hizmetten dolayı çok teşekkür ederim” dedi. Aktepe Mahalle Muhtarı Muammer Karataş da “Pamukkale Belediye Başkanımızın vatandaşlarımıza yönelik yapmış olduğu gezici vezne hizmeti, mahallemiz adına çok güzel hizmet oluyor. Hizmet ayağımıza kadar geliyor. Vatandaşımız evinden gelip 5 dakikada muhtarlığımız yakınlarında bekleyen gezici vezneden ödemelerini kolaylıkla yapabiliyorlar. Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÖNEMLİ OLAN HALKIMIZIN MUTLULUĞU
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkaleli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma gayretindeyiz. Yaptığımız tüm çalışmalardaki amacımız halkımızın mutluluğu. 2022 yılı için emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin 1. Taksitini ödeme döneminin son günü 31 Mayıs 2022. Vatandaşlarımızın vergi ödemelerini aksatmamaları için de, merkeze uzak mahallelerimizde gezici vezne hizmeti sağlıyoruz. Gezici veznemiz, vergi ödeme dönemlerinde, hafta içi her gün mahallelerimizi geziyor. Halkımızın bu uygulamadan memnuniyet duyması bizleri de mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın sosyal yaşantısına büyük kolaylık sağlayan uygulamalarımızdan olan gezici vezne hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi.

GEZİCİ VEZNE VATANDAŞLARIN AYAĞINA GİDİYOR
Pamukkale Belediyesi Gezici Veznesi Pazartesi günleri 09.00-11.00 saatleri arasında Kale, 11.00-12.30 saatleri arasında Akhan, 13.00-15.30 arasında Irlıganlı ve 15.30-16.30 saatlerinde de Korucuk Mahalleleri’nde hizmet veriyor. Salı günleri ise 09.00-12.00 saatleri arasında Aktepe Mahallesi’nde olan gezici vezne, 13.00-14.00 saatlerinde Güzelköy ve 14.00-16.00 saatleri arasında da Cankurtaran mahallesinde vatandaşların hizmetinde oluyor. Çarşamba günleri 09.00-12.00 saatleri arasında Pamukkale Mahallesi, 13.00-16.30 saatleri arasında da Karahayıt’ta olan gezici vezne, Perşembe günleri 09.00-12.00 saatleri arasında Karşıyaka ve 13.00-16.30 arasında da Pınarkent mahallesinde vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlıyor. Pamukkale Belediyesi gezici veznesi Cuma günleri ise 09.00-13.00 saatleri arasında Akköy Mahallesinde ve 13.00-15.30 saatleri arasında da Gölemezli mahallesinde vatandaşların hizmetinde oluyor.
 

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık