Pamukkale Belediyesi, Türkiye Şampiyonasında üçüncü oldu

Pamukkale Belediyesi Ayak Tenisi Takımı, Türkiye Şampiyonası’ndan dereceyle döndü. Geçtiğimiz hafta 30 Ağustos Zafer Kupası’nda il birincisi olan mavi beyazlı takım, Türkiye Şampiyonası’nda üçüncülük elde etti.

Pamukkale Belediyesi, Türkiye Şampiyonasında üçüncü oldu
  • 05 Eylül 2022, Pazartesi 15:54

Pamukkale Belediyespor her hafta sonu başarı grafiğini yükseltiyor. Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak Tenisi Turnuvası’nda il birincisi olan Pamukkale Belediyesi Ayak Tenisi Takımı, Türkiye Şampiyonası’nda hem Denizli’yi hem de Pamukkale’yi temsil etme hakkını elde etmişti. Mavi beyazlı takım, Antrenör Oğuzhan Özkan ile birlikte takım oyuncuları Halil Mert Güven, Ozan Barış Özdemir, İbrahim Yeşiltepe ve Batuhan Cesur Denizli’yi temsilen Kütahya’nın Gediz ilçesinde gerçekleşen Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası’na katıldı. 20 ilin katıldığı şampiyonada, grubunu lider tamamlayarak çeyrek finale yükselen Pamukkale Belediyesi Ayak Takımı, Bursa takımını elese de, yarı finalde Bingöl’e yenik düştü. Üçüncülük müsabakalarında Kütahya ile eşleşerek, rakip takımı yenen Pamukkale Belediyesi Türkiye Şampiyonası’nı üçüncülük ile tamamlamış oldu. Şampiyonda birincilik Bingöl’ün, ikincilik Aydın’ın ve üçüncülük de Pamukkale Belediyesi takımlarının oldu.

 

GÜREŞTEN DE SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ

 

Öte yandan Pamukkale Belediyesinin başarı branşlarından olan yağlı güreşten de hafta sonu sevindirici haber geldi. Mavi beyazlı takımın başarılı güreşçileri Beytullah Sarı ile Umut Erdoğan kendi kategorilerimnde üçüncülük elde ettiler. 670. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne katılan, Pamukkale Belediyesi sporcularından Beytullah Sarı ayak boyunda ve Umut Erdoğan’da deste küçük boyda üçüncü oldular.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık