Pamukkale Belediye Başkanı Örki, orucunu öğrencilerle açtı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, aldığı davete icabet ederek üniversite öğrencileriyle birlikte iftar yaptı. Öğrencilere gönül sofralarına kendisini de yer açtıkları için teşekkür eden Başkan Örki, “Bu sofrada aldığım lezzeti, bana Dünya’nın hiçbir sofrası veremezdi” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Örki, orucunu öğrencilerle açtı
  • 14 Mayıs 2019, Salı 19:28

Pamukkale Belediye Başkanlığı görevine gelir gelmez yaşlısından gencine her kesimden vatandaşın gönlünde taht kurmayı başaran Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, geçtiğimiz gün üniversite öğrencilerinin evine konuk oldu. Asmalıevler Mahallesi’nde Pamukkale Üniversitesi öğrencileri Abdul Ahad Tanrıverdi ve Baran Pekdoğan’ın öğrenci evlerine konuk olan Başkan Avni Örki’ye, Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan da eşlik etti. Tanrıverdi ve Pekdoğan’ın öğrenci arkadaşlarının da katıldığı iftar, yer sofrasında yapıldı. İftar öncesi ve sonrası gençlerle sohbet eden Belediye Başkanı Avni Örki, gençlere öğrencilik anılarını anlattı. Gençlerin, Denizli ve Pamukkale hakkında fikirlerini aldı. Neşeli anların yaşandığı akşam, iftar sonrası üniversite öğrencisi Abdul Ahad Tanrıverdi  bağlama çalmasıyla devam etti. Başkan Avni Örki, Tanrıverdi’den bağlama çalmanın inceliklerini  de öğrendi.

“BU SOFRADA SAMİMİYET VAR, SEVGİ VAR, GAYRET VAR”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, üniversite öğrencisi gençlerin iftar davetleri için teşekkür ederek, “Üniversite yıllarımda ben de sizler gibi öğrenci evinde kaldım. Öğrenci evi beraberce, kardeşçe yaşamanın ve paylaşmanın yeridir. Bu nedenle bu yıllarınızın değerini çok iyi idrak edin. Sizlere bizi gönül sofranıza davet ettiğiniz, ekmeğinizi bizimle bölüştüğünüz için çok teşekkür ediyorum. Bu sofrada aldığım lezzeti, bana Dünya’nın hiçbir sofrası veremezdi. Çünkü bu sofrada samimiyet var, sevgi var, gayret var. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın, öğrencilik hayatınız sonrası aldığınız eğitim ile bu memlekete hayırlı evlatlar olun inşallah. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık