Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, İdlib saldırısında yaralanan Mehmetçiği ziyaret etti

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, İdlib’de düzenlenen hain saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Musa Karaaslan’ı baba ocağında ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, İdlib saldırısında yaralanan Mehmetçiği ziyaret etti
  • 29 Şubat 2020, Cumartesi 18:20

İdlib’de düzenlenen hain hava saldırısında 33 askerimiz şehit olmuş, 32 askerimiz de yaralanmıştı. Saldırıda hafif yaralanan Mehmetçiklerden biri aslen Afyonkarahisarlı olan, ailesi ile birlikte Denizli’de yaşayan Uzman Çavuş Musa Karaaslan.

 

Saldırının ardından İdlib’den getirilen, Hatay Devlet Hastanesi’nde tedavisi yapılan Uzman Çavuş Musa Karaaslan, Denizli’deki baba ocağına geldi.

 

BAŞKAN ÖRKİ’DEN ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yaralı kahraman Musa Karaaslan’ı ziyaret etti. Gazi Musa Karaaslan ve ailesi ile bir süre sohbet eden Başkan Örki, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık