Özel Ege Hastanesi yoluna Özel Ege Kent Hastanesi olarak devam ediyor

Denizli’de uzun yıllar sağlık sektöründe hizmet veren Özel Ege Hastanesi gücüne güç katarak yoluna Özel Ege Kent Hastanesi olarak devam ediyor.

Özel Ege Hastanesi yoluna Özel Ege Kent Hastanesi olarak devam ediyor
  • 23 Ekim 2019, Çarşamba 13:42

Denizli'de sağlık sektöründe 2001 yılından beri faaliyetlerini yürüten Özel Ege Hastanesi bundan sonraki yoluna Özel Ege Kent Hastanesi olarak devam edecek. Ankara’nın en büyük hastanelerinden biri olan Özel Umut Ankara Hastanesi’nin kurucu ortaklarından, Denizlili işadamı ve Denizlispor Kulübü eski Başkanı Mustafa Üstek tarafından satın alınan ve kentin ilk özel hastanelerinden biri olan Özel Ege Hastanesi, bundan sonra Özel Ege Kent Hastanesi adıyla Denizlililere çok daha güçlü bir şekilde hizmet verecek. 

Denizli'de kalp damar cerrahisinin yapıldığı ilk özel hastane olma unvanına sahip sağlık kuruluşunun Özel Ege Kent Hastanesi olarak hizmet vermesiyle sahip olduğu tıp teknolojisini daha da modernize edip, uzman hekim kadrosunu da güçlendirerek yoluna devam ettiği açıklandı. 

Yeni yüzüyle Denizli'nin sağlık sektöründe fark yaratacak

Hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için yatırımlarına ara vermeden devam edeceği vurgulanırken, uluslararası standartları benimseyen alt yapısı ve uzman kadrosu ile Denizlililere hizmet vermeye devam edeceği belirtildi. Yeni yüzüyle Denizli'nin sağlık sektöründe fark yaratacak Özel Ege Kent Hastanesi'nde sunulacak tüm tıbbi hizmetlerinin dünya ile eşzamanlı olarak verileceği açıklanırken, bölgede referans gösterilen bir sağlık kuruluşu olmaya devam edileceği vurgulandı. 

7 gün 24 saat çalışmaya devam 

Özel Ege Kent Hastanesi'nin kaliteli, güvenilir ve ekonomik şekilde vatandaşlara hizmet vererek, kentin sağlık sektöründeki gelişimi bir adım daha ileriye taşımak hedefiyle 7 gün 24 saat çalışmaya devam edeceği, bundan sonra da çağdaş tıbbın gereklerine uygun, güncel ve en gelişmiş sağlık teknolojisi ile insan onuruna saygılı ve yüksek beceri ile desteklenen sağlık hizmeti vermeye devam edeceği vurgulandı.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık