Örki’den Pamukkale’yi spor merkezi yapacak proje

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, amatör spor kulüplerini ziyaret etti. Pamukkale'ye tüm amatör kulüplerin antrenmandan, toplantıya kadar her imkanından yararlanabileceği, malzeme desteğinin de yapılacağı Süper Tesis yapacaklarını söyleyen Örki, “Pamukkale sporda lider olacak” dedi.

Örki’den Pamukkale’yi spor merkezi yapacak proje
  • 21 Şubat 2019, Perşembe 17:20

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Bağbaşı Zeytinköy Spor antrenmanında sporcularla buluştu.

Vatandaşları spora teşvik etmek ve amatör sporcuları desteklemek için özel bir çalışma yürüten Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Hasan Güngör Spor Tesisleri'nde Bağbaşı Zeytinköy Spor takımını ziyaret etti. Kulüp Başkanı Kenan Şenel eşliğinde antrenmanda olan futbolcularla sohbet eden Başkan Adayı, sporculara baklava ikram etmeyi de unutmadı. Antrenman sonrası Kulüp Başkanı Şenel, Kulüp Yönetimi ve teknik ekip ile bir araya gelen Örki, amatör sporun desteklenmesi için yapacakları proje ve çalışmaları anlattı. Ziyaretten dolayı Örki'ye teşekkür eden Kulüp Başkanı,"Avni Başkanımızın gerçekten amatör sporlarla ilgili çok güzel ve vizyoner projeleri var. İnşallah kendisinin de desteğiyle Pamukkale'de spor anlamında birçok başarıya imza atacağız" dedi.

Amatör spor kulüpleri için Süper Tesis
Konu spor ve sanat olunca her zaman destek olacaklarını ve her projeye açık olduklarını ifade eden Başkan Adayı Örki,"Tarım, hayvancılık ve sanayi ekonomimiz için çok önemli. Ama bir toplumda spor ve sanat olmazsa o toplum geri kalır, gelişemez. Biz de bu anlamda yapacağımız çalışmalarda Pamukkale'nin sporda lider bir kent haline gelmesini istiyoruz. Özellikle amatör sporlarla ilgili çok güzel projelerimiz var. Tüm amatör spor kulüplerimizin kullanabileceği, modern ve gelişmiş bir tesis kuracağız. Bu tesisimizde antrenman sahalarından çalışma odalarına kadar her imkan bulunacak. Amatör kulüplerimiz bu tesiste antrenmanlarını, toplantılarını yapacak ve malzeme desteği de belediye tarafından karşılanacak. Kulüplerimizin ve sporcularımızın eğitimi ve gelişmiş için işin profesyonelleri tarafından eğitimler de vereceğiz." diye ekledi.

Pamukkale sporda lider olacak
Ülkemizde ve Dünya'da bulunan profesyonel spor kulüplerinin Pamukkale'yi tercih etmeleri için önemli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Örki,"Kuracağımız tesiste profesyonel spor kulüplerinin de kamp yapmalarını sağlayacağız. Öncelikle turizm bölgemiz olan Pamukkale ve Karahayıt'ı onlara çok iyi anlatmamız lazım. Tanıtım ve reklamlarla burada bulunan şifalı sularımızın sporculara sağladığı fayda ve yararı çok iyi tanıtmalıyız. Ülkemizde ve Dünya'da kulüplerin kamp yerlerinde tercih ettiği belli bölgeler var. Bu kamp bölgeleri bu sayede markalaşırken, önemli anlamda ekonomik de gelir elde ediyor. Ayrıca turizm anlamında da bu tür tesisler şehrin tanıtımı için çok büyük katkı sağlıyor. Biz de böyle bir yapıyı oluşturmak istiyoruz. Pamukkale'yi spor anlamında marka haline getireceğiz." dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık