Örki: Pamukkale’nin geleceğini birlikte çizeceğiz

İş dünyası ile buluşan Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, "Sivil toplum temsilcilerinden oluşacak Tarım, Ticaret ve Turizm Konseyi'yle Pamukkale’nin geleceğini birlikte çizeceğiz” dedi.

Örki: Pamukkale’nin geleceğini birlikte çizeceğiz
  • 14 Mart 2019, Perşembe 15:22

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, seçim çalışmaları kapsamında Denizli iş dünyasının en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Denizli Sanayi Odası’nın (DSO) meclis toplantısına katıldı. DSO Başkanı Müjdat Keçeci ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette Örki DSO Meclis Üyeleri'yle buluştu. Burada proje ve çalışmalarını anlatan Örki, Denizlili sanayicilerin istek ve sorunlarını cevaplama fırsatı buldu. Pamukkale'yi her alanda örnek bir kent haline getireceklerini ifade eden Başkan Adayı,"İlçemizi sahip olduğu değer ve potansiyeli çok iyi analiz ederek Pamukkale'yi gıptayla baktığımız, imrendiğimiz Dünya kentleriyle eşdeğer hale getireceğiz" diye konuştu.

"CAZİBE MERKEZİ PAMUKKALE"
Pamukkale'de hayata geçirecekleri hizmet ve projeleri ortak akılla gerçekleştireceklerini belirten Örki, "Pamukkale İlçemizi her alanda kalkındırmayı, Dünya tarafından daha da tanınan bir kente dönüştürmek istiyoruz. Bu kapsamda birçok alanda projeler hazırladık. Gerçekleştireceğimiz hizmetleri tesis ederken sizlerin görüşlerine de değer verecek, proje ve çalışmaları işbirliği içinde yapacağız. Bu nedenle Tarım, Ticaret ve Turizm Konseyi'ni kuracağız. Konseyimizde Pamukkale İlçesi dahilinde tarım, ticaret ve turizm alanlarında faaliyet gösteren tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışacak, kent ekonomisine en üst düzeyde katkının sağlanması için kamu ve özel sektör bir araya gelecek. Pamukkale'yi cazibe merkezi yapacak projeleri birlikte hayata geçireceğiz" dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık