Örki: Özel tema ve festivallerle caddelerimiz canlanacak

Kayalık ve Halk Caddesi’nde bulunan işyerlerini ziyaret eden Örki, esnaflara da müjde niteliğindeki çalışmasını duyurdu.

Örki: Özel tema ve festivallerle caddelerimiz canlanacak
  • 04 Şubat 2019, Pazartesi 14:42

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki gün Kayalık ve Halk Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflarımız ekonomimizin kilit taşıdır diyerek esnafları ziyaret eden Örki, karşılaştıkları sorunları dinlerken, esnafların taleplerini de bir bir not etti. Esnaf gezisi boyunca Başkan Adayı Örki’ye AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. Cadde boyunca birçok işyerini ziyaret eden Başkan Adayı’na sokaktaki vatandaşların da ilgisi oldukça yoğun oldu. Ziyaret sırasında konuşan Örki,’’Bu iki caddemiz Denizli ekonomisi için gerçekten çok önemli. Bu yüzden Kayalık ve Halk Caddesi’nde yapacağımız çalışmaları titizlikle yürütüyoruz.’’ dedi.

 

‘’ORTAK ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ’’

Kayalık ve Halk Caddesi’nin önemini vurgulayan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki,’’Bu iki caddemiz Denizli’nin ve Pamukkale’nin ana arter yollarındandır. Birçok esnafımızın bulunduğu bu caddeler, Pamukkale’de ekonominin ve ticaretin kilit taşı, vazgeçilmezidir. Aynı zamanda şehir içi trafik akışının da yoğun olduğu bölgelerdendir. Bu nedenle Kayalık ve Halk Caddelerimiz ayrı özen ve titizlik gerektirir. Esnaf ve bölge sakinleriyle görüşerek isteklerini ve karşılaştıkları sorunları dinliyor, ortak çözüm üretiyoruz.’’ diye konuştu.

 

‘’CAZİBEYİ VE İLGİYİ ÜST SEVİYELERE TAŞIYACAĞIZ’’

Caddelerin canlanması için projeler ürettiklerini belirten Örki,’’Artık günümüzde popüler kültürün de etkisiyle alışveriş merkezlerine ve internet üzerinden satışlara olan ilgi daha da artış gösterdi. Tabi bu durum esnaflarımızın da satışlarını önemli derecede etkiliyor. Diğer bir taraftan da günümüzdeki bu olay sokak kültürünü, alışverişini de olumsuz zarar görmesini sağlıyor. Sadece şehrimiz değil, Türkiye’nin ve Dünya’nın da birçok yerinde aynı sorun yaşanıyor. Pamukkale İlçemizin neredeyse her mahallesi yüksek bir enerjiye ve potansiyele sahip. Birçok mahallemizde Kayalık ve Halk Caddelerimiz gibi alışveriş caddesi bulunuyor. Bu yüzden özel bir çalışmayla bu sokak ve caddelerimize olan ilgiyi, cazibeyi arttıracağız. Bu tür caddelerimize özel tema ve tasarımlarla özgünlük kazandıracak, sokak festivalleriyle de cazibeyi ve dolayısıyla ilgiyi üst seviyelere taşıyacağız. Farklı etkinlik ve görsel şölenlerle yapılan bu festivaller, caddelerimize değer katacak. Pamukkale’ye gelen turistlerimizi de bu festivallerin içine dahil ederek ekonominin böylece canlanmasını sağlıyacağız. Dünya’nın birçok yerinde yapılan bu tarz sokak etkinlikleri, caddelerin markalaşmasını sağlıyor. ’’ dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık