Örki: Mutlu insanlar ve huzurlu Pamukkale; tek gayemiz bu!

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, kırsal mahalleler Akdere, Güzelpınar, Kurtluca ve Kocadere'de vatandaşlarla buluştu, Beyazay Derneği üyelerini kahvaltıda ağırladı. Örki, Pamukkale’nin huzur ilçesi olacağını belirtip, “İstiyoruz ki daha mutlu bireyler, aileler ve Pamukkalemiz olsun" dedi.

Örki: Mutlu insanlar ve huzurlu Pamukkale; tek gayemiz bu!
  • 27 Şubat 2019, Çarşamba 15:19

Mahalle gezileri ve toplumun her kesiminden temsilcilerle buluşmayı sürdüren Cumhur İttifakı Ak Parti Pamukkale Adayı Avni Örki, buluşmalarında projelerini ve ulaşmak istediği Pamukkale’yi anlatmayı sürdürüyor.

 

Örki, AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan’la birlikte Türkiye Beyazay Derneği Denizli Şubesi ile kahvaltıda buluştu. Beyazay Derneği Denizli Şube Başkanı Dilek Yüksel Kahveci ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Başkan Adayı Örki eşi ve çocuklarıyla katıldı. Programa ayrıca AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay ve Beyazay Derneği üyeleri katıldı.  Dernek Başkanı Kahveci, "Yıllardır kendilerini tanıdığım güzel kalpli, iyi niyetli iki insanla beraberiz. Her zaman çalışmalarımızda bizlere destek oldular. Rabbim onlara ülkemize ve memleketimize uzun yıllar boyu hizmetler etmeyi nasip eylesin" dedi.

 

"İstiyoruz ki daha mutlu bireyler, aileler ve Pamukkalemiz olsun"

Fiziksel engellerin bir türlü aşılabileceğini belirten Başkan Adayı Örki,"Esas engel gönüllerdeki engellerdir. Fiziksel engeller bir türlü aşılır. Siz engelli kardeşlerimiz ve yakınları hayat içerisinde birçok zorlukla mücadele ederek yaşamınıza güçlü bir şekilde devam ediyorsunuz. Bizler de yılmamayı, mücadele etmeyi sizlerden öğrendik. Önümüzdeki süreçte bir yerel seçime gireceğiz. Hiç şüpheniz olmasın; sizleri yüreğinin içinde hissedecek, sizler için çok çalışacak birileri var. İstiyoruz ki daha mutlu bireyler, aileler ve Pamukkalemiz olsun. Huzur tüm ilçemizde hüküm sürsün, tek gayemiz bu. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda sizler için birçok farklı proje hazırladık. Özellikle siz engelli vatandaşlarımız ve ailelerini de unutmuyor, sizler için yoğun mesai harcıyoruz. Farklı branş ve alanlarda engelli kardeşlerimize kurslar vereceğiz. Engelli vatandaşlarımız at binicilik eğitimi alacak, yüzmeyi öğrenecek. Herşeyden önce belediyemize gelirken evinize gelir gibi gelmenizi, o huzuru ve mutluluğu hissetmenizi istiyoruz. Sizlerden isteğimiz sizin yanınızda olan, sizleri her koşulda yüreğinde hisseden Cumhur İttifakı'nı destekleyerek bizlere size hizmet etmeyi bahşetmeniz" dedi.

 

"Pamukkale’yi gıptayla bakılan bir kent haline getireceğiz"

Örki, Pamukkale’nin tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan mahallelerinden Akdere, Güzelpınar, Kurtluca ve Kocadere mahallelerinde vatandaşlarlın sevgisi ile karşılandı.

 

Pamukkale'de bulunan tüm mahallelere aynı ilgiyi ve mesaiyi harcadıklarını ifade eden Örki,"Pamukkale Denizlimizin en büyük ilçesi. Bu yüzden omuzlarımızdaki yükün ve üzerimize yüklenen sorumluluğun farkındayız. Hiçbir zaman günü kurtarmak için çalışmalar ve projeler üretmiyoruz. 100 yıl sonrasının Pamukkalesini tahayyül ederek çalışıyoruz. Çünkü bizim anlayışımızda memleketimizi Dünya'da lider, söz sahibi bir ülke yapmak var. Bizim hedeflerimiz ceddimize, atalarımıza layık evlatlar olmak. Gayemiz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize topyekûn el birliğiyle ulaşmak, çocuklarımıza bugünden daha güzel bir gelecek hazırlamak. Bu şuur ve bilinçle Pamukkalemizi Dünya'da gıptayla bakılan bir kent haline getireceğiz" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık