Örki: 31 Mart'tan sonra her yeni gün, bir önceki günden çok daha güzel olacak

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, seçime bir gün kala vatandaşlara seslendi. Örki,"Siz değerli Pamukkaleli vatandaşlarımız ile birlikte el ele, gönül gönüle vererek birbirinden büyük projelere imza atacağız." dedi.

Örki: 31 Mart'tan sonra her yeni gün, bir önceki günden çok daha güzel olacak
  • 29 Mart 2019, Cuma 18:01

 

Pamukkale'de yaklaşık 3 ay boyunca 68 mahallede sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayan Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne bir gün kala Pamukkaleli vatandaşlara hitap etti. "Ortak Sevdamız Pamukkale" sloganıyla Pamukkalelilerin gönüllerinde yer edinmek için yola çıktıklarını belirten Örki, açıklamış olduğu vizyoner projeleri ile de Pamukkale'yi Dünya'da marka bir kent haline getirmeyi hedefliyor. 31 Mart'tan sonra Pamukkale'nin daha güzel ve modern bir hale kavuşacağını ifade eden Başkan Adayı Örki,"Önümüzdeki süreçte siz değerli Pamukkaleli vatandaşlarımız ile birlikte el ele, gönül gönüle vererek birbirinden büyük projelere imza atacağız. Bu projelerin ardından Pamukkalemiz tüm Türkiye'de parmakla gösterilen bir ilçe olacak. 31 Mart'tan sonra her yeni gün, bir önceki günden çok daha güzel olacak. Çünkü bizim ortak sevdamız Pamukkale." diye konuştu.

 

"RABBİM BİZLERİ MAHCUP ETMESİN, YILLARDIR HEDEFLEDİĞİM BU YOLDA BİZLERİ SİZLERDEN AYIRMASIN."

Gençlik yıllarından itibaren millete hizmet için var gücüyle çalıştığını söyleyen Başkan Adayı Örki,"Çocukluk yıllarımdan itibaren hayalim her zaman bu aziz millete, siz değerli vatandaşlarımıza hizmet etmekti. Bu nedenle hayatım boyunca kendimi geliştirmenin ve bu toprakların kıymetli insanlarına siyaset yoluyla kendimi adamanın ve onları mutlu etmenin yollarını aradım. Gençlik yıllarımdan itibaren siyasetin farklı alanlarında Yunus misali hamdım, piştim ve pişmeye devam ediyorum. Bu Dünya'daki en yüksek makamın milletimizin gönüllerindeki makam olduğunu hiçbir zaman aklımdan çıkarmadım. Mevlana'nın öğütlerini kendime rehber edindim. Kaderin üstünde bir kader olduğuna inandım. Rabbimizin bizler için en güzelini bahşedeceğine iman ederek Hazreti Yusuf gibi sabrettim. Şu an ise yıllardır hayalini kurduğum bu memlekete hizmet etme fırsatı önce Allah'ın sonra da büyüklerimizin takdiriyle bana nasip oldu. Rabbim bizleri mahcup etmesin, yıllardır hedeflediğim bu yolda bizleri sizlerden ayırmasın." ifadelerini kullandı.

 

"LÜGATİMİZDEN YORULMAK KELİMESİNİ SİLEREK VAR GÜCÜMÜZLE GAYRET EDECEĞİZ."

Pamukkale'de yaşayan tüm vatandaşların mutluluğunu ve huzurunu sağlamanın her zaman önceliğinin olacağını belirten Örki,"Bu pazar günü Pamukkale'yi 5 yıl boyunca yönetecek belediye başkanını kendi oylarımızla seçeceğiz. Seçeceğimiz kişi ülkemizin 100'ncü kuruluş yıldönümü olan 2023 yılına ve 2023 hedeflerimize Pamukkalemizi hazırlayacak veya bu konuda başarısız olacak. Bu nedenle oy verirken her bir vatandaşımızın elini vicdanına koyup, yıllar boyunca bu millete hizmet eden kadrolara destek vermesini istiyorum. Çünkü bu toprakların, bu memleketin kaybedecek bir saniyesi bile yok. Hızla gelişen Dünya'ya yetişebilmek ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkarabilmemiz için canla başla hiç durmadan çalışmalıyız. Bu nedenle Pamukkalemizi Dünya'da turizmiyle, sporuyla, tarımıyla ve birçok alanda öncü, marka bir kent haline getirmek için tüm çalışmalarımızı hazırladık. Alanında uzman ekibimizle 31 Mart'tan sonra bir saniye bile kaybetmeden göreve koyulacak, lügatimizden yorulmak kelimesini silerek var gücümüzle gayret edeceğiz. Her zaman önceliğimiz sizlerin mutluluk ve huzurunu sağlamak ve bunu daim ettirmek olacak. Hayata geçireceğimiz tüm proje ve hizmetleri el ele, gönül gönüle vererek birlikte hayata geçireceğiz. Pamukkale huzurun, sevginin, hoşgörünün, samimiyetin ve güvenin başkenti olacak. Sokaklarımız cıvıl cıvıl çocuk sesleri, mutlu ve neşeli hemşerilerimizle dolacak.  Esnafımız, işçilerimiz evlerine ve işlerine mutlulukla gidecekler. Bunu tüm ilçemizde ihya etmek için hiç durmadan yolumuzda ilerleyeceğiz." dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık