Onbinler Cumhuriyet Konseri'ne akın etti

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Denizli halkını ünlü sanatçı Emre Aydın ile buluşturdu. Onbinlerin 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'na akın ettiği konserde Denizlililer cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

Onbinler Cumhuriyet Konseri'ne akın etti
  • 30 Ekim 2018, Salı 11:01

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Emre Aydın konseri düzenledi. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen konser alanını saatler öncesinden dolduran Denizlililer konsere yoğun ilgi gösterdi. Onbinlerin akın ettiği konserde sahne alan Emre Aydın birbirinden güzel şarkılarını Denizlililer için söyledi. Vatandaşların yoğun sevgi gösterisi altında şarkılarını hep bir ağızdan söyleyen Emre Aydın, böylesi özel bir günde kendisini Denizlililerle buluşturan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Sanatçı Aydın'a Denizli horozu figürü bulunan plaket veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli halkının Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

 

"Hep beraber sahip çıkacağız"

 

Başkan Osman Zolan, "95 yıl önce bugün cumhuriyetimiz ilan edildi. O güne gelinceye kadar ecdadımız canını ve kanını bu toprağa verdi. İşte o mücadele sonucunda zafere ulaştık. Başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, kahramanlarımızı ve gazilerimizi şükran, rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi. "Cumhuriyetimize, vatanımıza, bayrağımıza, devletimize hep beraber sahip çıkacağız" diyen Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Cumhuriyetimizin yüzün yılı 2023’te muasır medeniyet seviyesinin üzerine hep beraber kavuşacağız. Yarınımız bugünden daha güzel olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Cumhuriyetimiz yaşasın, 95. yılımız kutlu olsun. Sizlerin bu inancı, sadakati olduğu sürece şehitlerimiz ölmez, vatanımız bölünmez."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık