Mide ve bağırsaklarından 19 paket uyuşturucu çıktı

Denizli'de polis, İran'dan hava yoluyla gelen Reza S.H. (41), 36 uyuşturucu hap ile yakalanıp, gözaltına alındı. Yakalandıktan sonra rahatsızlanarak hastaneyle kaldırılan şüphelinin mide ve bağırsaklarından 13 paket halinde 47 gram metamfetamin ve 6 paket halinde 21 gram eroin çıkartıldı. Tedavisinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Mide ve bağırsaklarından 19 paket uyuşturucu çıktı
  • 02 Mayıs 2019, Perşembe 17:56

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, istihbarat çalışmasıyla, İran'dan Denizli'ye uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı yönünde bilgi aldı. Çalışmayı derinleştiren ekipler, geçen 20 Nisan'da havayolu ile İran'dan Denizli'ye gelen Reza S.'yi Çardak Havalimanı'nda, üzerinde bulunan 36 uyuşturucu hap ile yakaladı.

POŞETE SARIP YUTMUŞ

Gözaltına alınmasının ardından rahatsızlanan Reza S. H, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Heris'in çekilen röntgen filmlerinde, mide ve bağırsak kısmında yabancı cisim tespit edildi. Hayati tehlikesi bulunan Reza S. H., aynı gün ameliyata alındı. Hastanede gerçekleştirilen ameliyatla, Heris'ın mide ve bağırsak kısmından 13 paket halinde 47 gram metamfetamin ve 6 paket halinde 21 gram eroin çıkartıldı. Tedavisinin ardından dün adliyeye sevk edilen Reza S.H, tutuklandı.
DHA / Deniz TOKAT

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık