MHP'den Devecioğlu’na tam destek

2 Haziran seçimlerinde Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu'na tam destek veren MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Cumhur İttifakı’nın önemini bir kez daha seçmenlere anlatarak, "Cumhur İttifakı inşallah Honaz’da muhteşem bir başarıya imza atacak” dedi.

MHP'den Devecioğlu’na tam destek
  • 30 Mayıs 2019, Perşembe 14:23

2 Haziran Honaz seçimlerine sayılı günler kala siyasiler çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Kaklık Mahallesi’ni ziyaret eden MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, vatandaşların istek, talep ve önerilerini dinledi. Cumhur İttifakı'nın AK Partili Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu’na tam destek verdiklerini ifade eden MHP İl Başkanı Birtürk, “Honazlı kardeşlerimizin takdir ve güvenleri ile inşallah, Cumhur İttifakı Honaz’da muhteşem bir başarıya imza atacak, Turgut Devecioğlu kardeşimizle hizmetler artarak sürecek” dedi.

 

“Kazanan Honaz, kazanan Cumhur İttifakı olacak”

Cumhur İttifakı’nın siyasi hesaplar üzerine kurulmadığının halk nezdinde de görüldüğüne dikkati çeken Birtürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “İnşallah Honaz seçimlerini de Cumhur İttifakımız kazanacak. Buna canı gönülden inanıyor, bu doğrultuda da çalışmaya devam ediyoruz. Gitmediğimiz mahalle, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmadı. Kazanan Honaz, kazanan Cumhur İttifakımız olacak” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık