MHP İl Başkanı’ndan ‘Bahçeli’nin yanındayız’ mesajı

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Ak Parti ile kurulacak seçim ittifikanı desteklediklerini, bu konuda Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin yanında olduklarını açıkladı.

MHP İl Başkanı’ndan ‘Bahçeli’nin yanındayız’ mesajı
  • 11 Ocak 2018, Perşembe 12:57

İl Başkanı Birtürk’ün konuya ilişkin yaptığı açıklama şöyle:
MHP Lideri Devlet Bahçeli bugüne kadar ne söylemişse çıkmıştır. Bu kararlı duruşu, devletin bekası için gereklidir. Ve biz Denizli teşkilatı ve partilileri olarak Liderimizin arkasındayız.

Türk Milletinin Bölünmez bütünlüğü ve bekası anlamında önce ülkem anlayışı ile Sayın Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu kararlı tutumun sonuna kadar arkasındayız. Tüm Denizli MHP Teşkilatı Ülkü Ocaklarımız ve ülkücü görüşe mensup sivil toplum kuruluşları hep beraber Tüm gücümüzle destekliyoruz.  Sayın Genel Başkanımızın aday çıkarmayıp Sayın Cumhurbaşkanımıza destek vermesi tüm şer odaklarının birkez daha oyununu bozmuştur. Çünkü söyledikleri hep doğru çıkmıştır. Denizli’den Hep destek, Tam Destek Saygılarımızla”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık