Merkezfendi Belediyesi’nden anneler günü hediyesi

Merkezefendi Belediyesi, 9 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü’nde ‘Kendin Yap Ahşap Fotoğraf Çerçevesi’ hediye edecek. 

Merkezfendi Belediyesi’nden anneler günü hediyesi
  • 21 Nisan 2021, Çarşamba 11:33

Çerçeveler, Merkezefendi'de ikamet eden ve başvuru yapan ilk 10 bin Merkezefendili’ye verilecek. 19 Nisan Pazartesi günü başlayan başvurular, 25 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek. Başvurular www.merkezefendi.bel.tr internet adresi üzerinden yapılacak. Hediyeler, adrese teslim edildikten sonra Zoom programı üzerinden yapılacak etkinlik için tarih ve saat bilgisi, kısa mesaj yolu ile iletilecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “En huzur verici, en güven veren, en sıcak, en samimi, kelime annedir. Hayat tecrübeleri ile geleceğimize ışık olan, bizi biz yapan annelerimizin değeri her şeyden çok fazla. Merkezefendi Belediyemizce tasarlanan Anneler Günü’ne özel ahşap çerçeveler, çocuklarımızdan annelerine güzel bir hediye olacak” diye konuştu.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık