Merkezefendi Mahallesi’nde üst yapı çalışmaları başladı

Merkezefendi Belediyesi, alt yapısı tamamlanan Merkezefendi Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarına başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, çalışmaların başladığı bölgede Fen İşleri Müdürlüğü saha ekiplerince birlikte incelemelerde bulundu.

Merkezefendi Mahallesi’nde üst yapı çalışmaları başladı
  • 22 Aralık 2021, Çarşamba 14:50

Merkezefendi Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmaları kapsamında 45.000 metrekare uzunluğunda sıcak asfalt serimi ve 20.000 metreküp betonlama çalışması yapılacak. Ekipler ayrıca 120.000 metrekare uzunluğunda parke, 40.000 metre uzunluğunda bordür döşeme işlemi gerçekleştirecek. Merkezefendi Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarının Ağustos ayında tamamlanması planlanıyor.

“MAHALLEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Mahallesi’nin çehresini değiştireceklerini belirti. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemize yeni yollar kazandırıyor, üst yapı çalışmalarıyla yollarımızı yeniliyoruz. Merkezefendimizin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Bizim için önemli olan hemşehrilerimizin ilçemizde sorunsuz, konforlu ve rahat bir şekilde yaşamasıdır, ulaşımını sağlamasıdır. Bu doğrultuda Merkezefendi Mahallemizde üst yapı çalışmalarımızı başlattık. Mahallemizi tozdan ve çamurdan kurtarıyoruz. Ekiplerimiz eskisinden çok daha iyi, mahallemize yakışan görünümü sağlamak adına canla başla çalışmaya başladı. Merkezefendi ve Merkezefendili hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık