Merkezefendi kendi ürettiği çiçeklerle tasarruf sağlıyor

Bütçeyi doğru ve verimli kullanılması adına çalışmalar gerçekleştiren Merkezefendi Belediyesi, bu anlamda önemli tasarruflar sağlamaya devam ediyor.

Merkezefendi kendi ürettiği çiçeklerle tasarruf sağlıyor
  • 27 Mayıs 2021, Perşembe 15:29

Başkarcı Mahallesi’nde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fidanlığındaki serada yaz dönemi için yetiştirilen 220 bin çiçek ve süs bitkisi, Merkezefendi’nin parklarını, kavşaklarını ve refüjlerini süslüyor. Merkezefendi Belediyesi’nin öz kaynaklarla gerçekleştirdiği petunya, kadife çiçeği, aslanağzı, ipek çiçeği, zinya çiçeği ve begonya üretimi sayesinde yüzde 70 oranında tasarruf sağlanıyor.
Öz kaynak ile çiçek üreterek tasarruf sağladıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak bütçemizi etkin ve doğru kullanmaya devam ediyoruz. İlçemizin dört bir yanını süsleyen çiçek ve bitkileri Başkarcı Mahallemizde bulunan çiçek üretim sera ve fidanlığımızda öz kaynaklarımız ile yetiştiriyoruz. Bu sayede de hem büyük oranda tasarruf yapıyoruz hem de istihdam alanı oluşturuyoruz. Ürettiğimiz çiçekler ile ilçemizi güzelleştirmeye, süslemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık