Merkezefendi ’de 23 Nisan Coşkusu

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Çocuk Şenliği’ binlerce aileye ev sahipliği yaptı.

Merkezefendi ’de 23 Nisan Coşkusu
  • 22 Nisan 2019, Pazartesi 16:27

Merkezefendi Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlediği ‘Çocuk Şenliği’nde binlerce vatandaş ve çocuk bir araya geldi. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte çocuklar doyasıya bayramı kutladı. Gerçekleştirilen şenlikte aileleri, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da yalnız bırakmadı.

“HER ÇOCUĞUMUZ EŞİT HAKKA SAHİP OLACAK SÖZ VERİYORUM”
Şenliğin açılışında coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Doğan, “Maalesef ülkemizde çocuk haklarında sınıfta kalıyoruz. Ülkemizde özellikle beslenmede sağlıkta çocuklarımız arasında büyük bir eşitsizlik var. Bizler sizlerle aslında bunları defalarca konuştuk. Buradan söz veriyorum. Merkezefendimizde bu yeni dönemde açacağımız kreşlerle, etütlerle, bilim parklarıyla Merkezefendimizde hangi mahallede oturursa otursun her çocuğumuz eşit hakka sahip olacak. Buradan söz veriyorum. Bizler 17 yıldır olmayan sosyal adaletsizliği Merkezefendi ’den tesis edeceğiz, söz veriyorum” şeklinde konuştu.

“ÇOCUK DEMEK MASUMİYET DEMEK”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Atatürk devrim ve inkılaplarının yolundan gidilirse gelişmiş ülkelerin düzeyine çıkılacağını belirtti. Başkan Doğan, “Çocuk demek masumiyet demek. Çocuk demek coşku demek. Çocuk demek sevinç demek. İşte siz velilere, biz yöneticilere düşen de çocukların bu masumiyetini bozmadan büyümelerine vesile olmak. Bakınız gelişmiş ülkelere, bakınız çocuklar için ayrılmış bütçelere sağlıkta, eğitimde, gıda da ayrılan bütçelere. Bizler Atatürk devrim ve inkılaplarının yolundan gidersek, Atatürk ruhunu şiar edersek emin olun ki gelişmiş ülkeler düzeyine çocuklarımız anlamında en kısa zamanda yetişebileceğiz” dedi.

“MERKEZEFENDİMİZDE NİCE ATATÜRKÇÜ ÇOCUKLAR YETİŞTİRECEĞİZ”
Başkan Doğan konuşmasının son kısmında, “Bugün burada 23 Nisan coşkusunu yakalamak için bir aradayız. Milli bayramlarımızı, dini bayramlarımızı unutmak isteyenlere cevap vermek için buradayız. Bu yeni dönemde Merkezefendimizde eğitimin yanında olacağız, bilimin yanında olacağız ve Merkezefendimizde nice Atatürkçü çocuklar yetiştireceğiz. Ben 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınızı bir kez daha kutluyorum. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bütün şehitlerimizi şükranla ve minnetle bir kez daha anıyorum” ifadelerine yer verdi.

VEKİL ARSLAN, “ŞENİZ BAŞKANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür ederek, “Bu bayramı coşkuyla kutlamamızın çok önemli bir nedeni var. Şeniz Başkanımızın bu bayramı çok daha coşkulu, hareketli, canlı ve insanları neşe içinde tutan bir ortam gerçekleştirmek için böyle bir şöleni gerçekleştirmesi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Gerçek anlamda güzellikleri beraber yaşıyoruz. Özgürlükleri birlikte yaşıyoruz. Bayramı birlikte yaşıyoruz. Bu bayramı coşku içinde kutladığınız için ve bizlere destek verdiğiniz için, buralara gelip çocuklarınızı eğlendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlu ve mutlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından Denizli’de turnuvalara katılarak başarı sağlayan futbol, satranç ve tenis takımlarına ödülleri Başkan Doğan ve Vekil Arslan tarafından takdim edildi.

BAŞKAN DOĞAN HALAT ÇEKTİ
Şişme oyun gruplarının kurulduğu, sınırsız pamuk şeker, patlamış mısır ve limonatanın dağıtıldığı, kukla tiyatrolarının yapıldığı, interaktif yarışmaların düzenlendiği şenlikte Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da çocuklarla beraber doyasıya eğlendi. Başkan Doğan, çocuklarla topaç çevirdi, halat çekti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık