Merkezefendi Belediyesi’nden eğitime büyük destek

Merkezefendi Belediyesi, öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştırmak için ilçedeki okullarda birçok alanda çalışma gerçekleştiriyor.

Merkezefendi Belediyesi’nden eğitime büyük destek
  • 13 Aralık 2019, Cuma 18:15

Merkezefendi Belediyesi eğitime yaptığı katkılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisinde bulunan okullara yaptığı hizmetlerle eğitim yuvalarının çehresini değiştiriyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından sınıfların boyanması, bahçeler budanması, peyzaj düzenlemesi, halı sahaların bakımları, kantin korkulukları, oyuncakların tamiri, bahçeye toprak temini, basketbol potası, bank, piknik masası ve çöp kovası montajı, konteyner yemekhanelerin ve kantinlerin yerleştirilmesi, geri dönüşüm kumbaralarının ve sıfır atık projesi kapsamında da elektronik ve evsel atık konteynerlerinin konulması gibi birçok alanda çalışma gerçekleştirildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, eğitim için tüm imkanları seferber etmeye hazır olduklarını söyledi. Başkan Doğan, “Öğrencilerimizin sağlıklı, temiz ve güvenilir ortamda eğitimlerini sürdürmeleri en büyük dileğimiz. Bunun için çalışıyoruz. Her şey geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için. Eğitim önceliğimiz. İlçe sınırlarımızda bulunan okullarımıza destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

MUSA KAZIM MANASIR İLKOKULU’NA YEMEKHANE

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Musa Kazım Manasır İlkokulu’na ihtiyacı olan yemekhaneyi kısa sürede kazandırdı. Bu eğitim yuvasında öğrenin gören öğrenciler bundan önce öğle yemeklerini okul dışında sağlıksız ortamlarda yiyorlardı. Yapılan çalışmalar sonucunda Merkezefendi Belediyesi Musa Kazım Manasır İlkokulu’nun bahçesine 63 metrekarelik yemekhane inşa etti. Öğrenciler, bu kış aylarında artık yemeklerini daha sağlıklı ortamda yeme imkanına kavuştular. Yeni yemekhanelerine kavuşan öğrenciler, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a yaptıkları hizmet nedeniyle teşekkür ettiler. Öğrencilerin yemekhane mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Merkezefendi Belediyesi daha önce de Hacı Ahmet Paralı İlkokulu’nun bahçesine de kantin inşa etti. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü, Fatih İlköğretim Okulu’nda tel çit çalışması ve bahçe duvarı çalışmaları gerçekleştirdi. Ekipler, Ahmet Nuri Özsoy İlkokulu’nda da tel çit, istinat duvarı ve raylı kapı çalışması yaptı.

OKULLARIN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Osman Özgür İlkokulu, Görme Engelliler Okulu, Hayırseverler Ortaokulu, Havva Yağcı Ortaokulu, Sıdıka Çalışkan Ortaokulu, Merkezefendi İmam Hatip Lisesi, Turgay Mersin Ortaokulu, Şehit Burak Erten Okulu, TOBB Ortaokulu, Başkarcı Anadolu Lisesi, Ekrem Başer Lisesi, Hilmi Özcan Lisesi, Üçler İlkokulu, Hacı Ahmet Paralı Okulu, Kadın Sığınma Evi, Ahmet Nuri Özsoy Okulu, Musa Kazım Manasır İlkokulu, Sümer-Sevindik Anaokulu, Kazım Kaynak Anadolu Lisesi, Yenişehir Anaokulu, Katip Çelebi Okulu, Arif Yalınkaya Okulu, Karahasanlı Ortaokulu, Ahmet Sami Uslu Okulu, Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi, Nevzat Karalp Anadolu Lisesi ve 23 Nisan Anaokulu’nda da çeşitli peyzaj düzenlemesi, tamir ve bakım, boyama, çim ekimi, bank montajı gibi birçok hizmet yapıldı.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık