Merkezefendi Belediyesi engelsiz ulaşım araçlarıyla özel bireylere destek oluyor

Merkezefendi Belediyesi, Engelsiz Yaşam Akademisi bünyesindeki engelsiz ulaşım araçları özel bireylere ulaşım konusunda destek olmaya devam ediyor.

Merkezefendi Belediyesi engelsiz ulaşım araçlarıyla özel bireylere destek oluyor
  • 22 Temmuz 2021, Perşembe 13:27

Başta hastane ve kamu kuruluşlarına ulaşım desteği olmak üzere ücretsiz engelsiz ulaşım hizmeti kapsamında @ ve üzeri engeli bulunan özel bireylere yönelik olarak bu hizmet 540 kez sağlandı.

Hizmetten yararlanmak isteyen özel bireyler ve yakınları 0258 297 00 11 numaralı hattan bilgi alabilir, başvuru yapabilirler.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak özel insanlarımıza büyük önem ve değer veriyoruz. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte bu anlayış ile hizmet ve projeler gerçekleştiriyoruz. Onların ve yakınlarının hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Engelsiz Ulaşım hizmetimizle birlikte özel bireylerimize ulaşım desteği sağlıyoruz. Bugüne kadar 540 kez bu hizmeti sağladık. İnsana dokunur hizmetler gerçekleştirmeye, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık