Merkezefendi Basket’te rehavet yasak

Samsunspor’u 73-63 mağlup ederek zirve yürüyüşünü sürdüren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te As Başkan Veli Tefenlili, rehavet konusunda uyardı. Tefenlili, “Takımımıza güveniyorum. Ekibe katılan oyuncularda önümüzdeki haftalarda daha çok katkı verecekler. Rehavete asla kapılmamalıyız” dedi.

Merkezefendi Basket’te rehavet yasak
  • 27 Ocak 2020, Pazartesi 16:02

Türkiye Basketbol Ligi’nde bu sezon hedefini Play-Off olarak belirleyen Merkezefendi Belediyesi Basket’te moraller yerinde. Yeşil-mavililer ikinci yarının ilk maçında kendi evinde konuk ettiği Samsunspor’u 10 sayı farkla 73-63 mağlup etti ve zirve yürüyüşünü sürdürdü.

16 maçta 10 galibiyet alarak 3’üncü sıraya yerleşen temsilcimizde hedef ligi en üst sırada bitirmek.  Devre arasında takıma Altan Erol, Bora Can Işık ve Thomas Gipson’ı renklerine bağlayan temsilcimiz rakiplerine de gözdağı verdi.

BU LİG FARKLI BİR LİG
Asbaşkan Veli Tefenlili, önümüzde iki hafta üst üstte deplasmanda oynayacağız diyerek," Bu hafta sonu ilk olarak ligde son sıralarda yer alan Düzce Belediyesi ile karşılaşacağız. Her ne kadar rakip zor günler yaşasa da bu ligde hiç bir şeyi hafife almaya gelmiyor. Her takım her takımı yenebilen bir mecra. O yüzden asla rehavete kapılmamalı rakipler çok ciddiye almalıyız" diye konuştu. Asbaşkan Tefenlili, Düzce deplasmanı ve yine ardından Yalova ile dışarda oynayacaklarını hatırlatarak," Samsunspor galibiyetiyle moralli bir şekilde ikinci yarıya başladık. Şimdi önümüzde bana göre çok zor geçecek iki deplasman müsabakası var. Bu iki karşılaşmadan da galip ayrılırsak ligde bir ritim tutturacağımıza inanıyorum ‘dedi.

GİBSON FORMASINA KAVUŞUYOR
Öte yandan yeni transfer Thomas Gipson’da ilk maçına Düzce deplasmanında çıkacak. Amerikalı pivot aldığı ceza nedeniyle Samsun maçında forma giyememişti.  Gipson’un Düzce maçında görev verilmesi halinde forma giyeceği öğrenildi.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık