Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinlerinin ayağına sinema geldi

Merkezefendi Belediyesi’nin sosyal etkinlikler kapsamında Merkezefendililere sinema keyfi yaşattığı ‘Açık Hava Sinema Geceleri’ etkinliğinin ikincisi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaklaşık iki bin kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinlerinin ayağına sinema geldi
  • 31 Temmuz 2019, Çarşamba 15:01

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu bahçesindeki etkinlikte yönetmenliğini Sermiyan Midyat’ın yaptığı, başrolde Demet Akbağ’ın rol aldığı, Güneydoğu'da yaşayan ve görev yapan ilk kadın belediye başkanının hikayesini anlatan ‘Hükümet Kadın’ filmi ekranlara verildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi’de bu yeni dönemde güzel projelerde, daha farklı projelerde hep böyle birlikte olacağız. Açık hava sinemalarımızın ikincisini Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde düzenledik. Tabi burada Yeni Mahallemiz, İlbade Mahallemiz, Gültepe Mahallemiz, Merkezefendi Mahallemiz, Alpaslan Mahallemiz var. Bu projemizi gerçekleştirirken hem yaz günlerinde sizlerin daha güzel vakit geçirmesini sağlamak, çocuklarınızla yaz tatilinde ailecek hep birlikte olmanız için hem de o bizim çocukluğumuz olan nostaljik açık hava sinemalarını hep birlikte bir kez daha yaşamak için yaptık. Siz de çok güzel bir katılım sağladınız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Açık Hava Sinema Geceleri’ne Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz, Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyeleri ile CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker de katıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık