Lider takdiriyle geldi, aynı şekilde gitti; böyle dedi

MHP’nin Ak Parti lehine büyükşehir belediye başkan adaylığını geri çektiği Leman Kalkan, sosyal medya hesabından, “Liderimiz nasıl takdir buyurursa, düzeni bozmayacağım” dedi.

Lider takdiriyle geldi, aynı şekilde gitti; böyle dedi
  • 11 Aralık 2018, Salı 14:17

Kalkan, aday olduktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak facebook’ta beğeni sayfası oluşturmuştu. Ama bu açıklamayı kişisel facebook hesabından yaptı. Kalkan, lider odaklı demokrasiye alışan Türkiye için alışıldık bir siyasetçi profili çizdiği açıklaması şöyle:
“Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve partimizde görevli her birey için Denizlimiz yüksek hassasiyete sahiptir.

Ülkemiz için önem arz eden bugünlerde; Milliyetçi Hareket Partisi ve Lideri nasıl takdir buyururlar ise onu yapacağımı ve en ufak düzen bozucu hareketimin olmayacağını beyan ederim.

Leman Kalkan olarak bugüne kadar gösterdiğim duruşumu bozmam mümkün değildir. MHP’ye gönül vermiş ülküdaşlarımızın, hangi partiden olursa olsun gönül bağı kurduğumuz kardeşlerimizin ve büyüklerimizin bu hassas süreçte bizlere destek vereceklerine olan inancımız tamdır.
İmanı tam her insan gibi kaderin en hayırlı biçimde tecelli edeceğine inanıyorum.
Saygılarımla”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık