LEBLEBİ HELVASI PUBLİN’İN GÖZDESİ OLDU

Gastronomi alanında Denizli’nin en iyi restoranlarından biri olan Publin, imza yemekleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Dünyaca ünlü şeflerin hazırladığı lezzetlerin içinde leblebi helvası öne çıkıyor. Leblebi helvasının şanını duyanlar soluğu Publin’de alıyor.

LEBLEBİ HELVASI PUBLİN’İN GÖZDESİ OLDU
  • 03 Nisan 2023, Pazartesi 14:58

Son zamanlarda Denizli’de en çok tercih edilen restoranlardan olan Publin, imza yemeklerle müşteri akınına uğruyor. Misafirlerin sıklıkla tercih ettiği ürünlerden biri de leblebi helvası. Leblebinin merkezi Denizli’de üretilen leblebilerden yapılan helva sofraların yeni gözdesi oldu.

 

İŞTAH AÇAN LEZZET

Ağızda dağılan ve iştah açan tatlı özellikle yabancı turistlerin ilgisini çekmeyi başardı. Saray mutfağının vazgeçilmezlerinden olan leblebi helvasına Publin’in şefleri kendi dokunuşlarını da yaptı. Ortaya tadılmaya değer bir lezzet çıktı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık