Kocatepe’ye büyük yürüyüş gerçekleştirildi

Afyonkarahisar’da, Zafer Haftası ve Büyük Taarruz’ 97. yıldönümü kutlamaları kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşların katılımıyla Kocatepe’ye Büyük Yürüyüş gerçekleştirildi.

Kocatepe’ye büyük yürüyüş gerçekleştirildi
  • 26 Ağustos 2019, Pazartesi 12:23

Merkezefendi Belediyesi de gazileri, muhtarları ve Merkezefendilileri yürüyüşün düzenlendiği, Türk Ordusu’nun destan yazdığı yerle buluşturdu. Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz’ın da katıldığı gezide, Büyük Taarruz Şehitliği’ni ziyaret edildi. Ardından Şuhut Stadyumu'ndaki resmi törenlere ve zafer kutlamalarına katılım sağlandı. Merkezefendi kafilesi tören sonrasında, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve Türk ordusunun, Şuhut'tan Kocatepe'ye yaptığı yürüyüşü tekrarlayarak Gerçekleştirilen yürüyüş sonrasında kafile Denizli’ye hareket etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Büyük Taarruz zaferi zor şartlar altında elde edilen bir zaferdir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ileri görüşüyle ve Türk ordusunun inancıyla kazanılmış bir zaferdir. Bu anlamda Kocatepe tarihimiz açısından önemli bir yerdir. Milli mücadele ruhunu Merkezefendi’de ve Denizli’de yaşatabilmek amacıyla bir etkinlik düzenledik. Gazilerimizi, muhtarlarımızı ve Merkezefendili hemşerilerimizi Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 'Ordular ilk hedefiniz Akdeniz'dir, ileri' dediği Kocatepe ile buluşturduk. Merkezefendi Belediyesi olarak tarihi ve kültürel etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık