Kış turizminin gözdesi, Denizli Kayak Merkezi

Kış turizminin cazibe merkezi haline gelen Denizli Kayak Merkezi, sezonun açılmasıyla birlikte karın ve kayak yapmanın keyfini çıkarmak isteyenlerin akınına uğradı. Kristal kar kalitesiyle yoğun ilgi çeken Ege'nin en büyük kayak merkezi toplam 13 kilometre uzunluğundaki 9 adet pisti ile dünya standartlarında hizmet veriyor.

Kış turizminin gözdesi, Denizli Kayak Merkezi
  • 30 Aralık 2019, Pazartesi 14:55

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin kış turizminde de önemli bir cazibe merkezi haline gelmesi amacıyla hayata geçirdiği Tavas ilçesinin Nikfer Mahallesindeki Denizli Kayak Merkezi, geçen hafta kar kalınlığının istenen düzeye ulaşmasıyla sezona "Merhaba" dedi. Şehir merkezine 75 kilometre uzaklıktaki 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da bulunan Denizli Kayak Merkezi,hafta sonu karın ve kayak yapmanın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşların akınına uğradı. 7'den 70'e Denizli ve çevre illerden yoğun ziyaretçi alan Ege'nin en büyük kayak merkezi toplam 13 kilometre uzunluğundaki 9 adet pisti ile hizmet veriyor. Amatör ve profesyonel kayakçılar ile snowboard yapmak isteyenlerin aradığı tüm imkanları barındıran Denizli Kayak Merkezi kristal kar kalitesiyle de yoğun ilgi çekiyor.

Turizm kenti Denizli

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, doğa, kültür, termal sağlık, yayla, kongre, yamaç paraşütü ve inanç turizmi gibi birçok turizm çeşidini bünyesinde barındıran Denizli’nin bir turizm kenti olduğunu belirterek, Denizli Kayak Merkezi’nin alternatif turizm anlamında önemli bir yatırım olduğunu söyledi. Denizli'nin Türkiye'de en fazla turist gelen 5. il olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, Denizli Kayak Merkezi ile bu rakamı daha üst seviyelere taşımak istediklerini vurgulayarak, "Denizli Kayak Merkezimiz kış turizminin ve kayak tutkunlarının gözdesi oldu. Kayak merkezimiz sadece hemşehrilerimizin değil ülkemizin dört bir tarafından gelen ziyaretçileri ağırlıyor, Denizlimiz kazanıyor. Karın ve kayak yapmanın keyfini çıkarmak isteyen herkesi Ege'nin en büyük kayak merkezine bekliyoruz" dedi.

Vatandaşlar memnun 

Hafta sonu kayak yapmak için Denizli Kayak Merkezi'ne gelen vatandaşlar tesisten çok memnun kaldıklarını belirterek, tüm kayak severleri davet etti. 

Cengiz Şafak: Kayak yapmak için kışın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorduk. Tavas/Nikfer bunun için uygun ve çok güzel bir yer. Bütün vatandaşları buraya kayak yapmaya davet ediyorum. Çok nezih, kaliteli ve hizmeti çok güzel bir yer. Her yıl buraya geliyoruz. Tesisler çok güzel. 

Ercan Özdemir: Beklediğimiz kar geldi. Mükemmel bir hava var. Denizli Kayak Merkezi çok güzel bir yer. Bütün Ege'ye, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli’ye hitap eden bir yer. Tesisler çok güzel. Bir grubumuz var ve her hafta organize olup buraya mutlaka geliyoruz. Şehir dışından gelen çok insan var. Antalya,  Marmaris, Bodrum, Muğla, İzmir artık tamamı buraya geliyor. Telesiyejler son derece modern. Tesis her anlamda çok güzel. 

Emrullah Çiçek: Türkiye’de birçok yerde kayak yaptım, yıllardır bu sporla uğraşıyorum. Ama bizim dağımızın özellikleri ve tesisimizin güzelliği Türkiye’deki hiçbir kayak merkezinde yok diyebilirim. Çok iyi bir tesisimiz, çok güzel bir dağımız var. Lokasyon olarak güzel. Muğla, İzmir, Antalya bölgesindeki halk rahat bir şekilde burayı kullanabilir. Fiyatlar da diğer kayak merkezlerine göre oldukça makul. 

Gizem Görmez Özdemir: Ben Denizli Kayak Merkezi’ne 2 yıldır geliyorum. Ege ve Akdeniz’deki en iyi kayak merkezi diyebilirim. Kar kalitesi çok iyi. Biz snowboardla uğraşanlar için bol kar önemli. Sezonumuz uzun sayılır. Mart ayının sonuna kadar kayabiliyoruz. O yüzden kayak merkezimizi çok seviyoruz. 

Hande Yılmaz: Biz genellikle Antalya’da kayıyorduk. Burayı duyduk ve geldik. Yolunuz çok güzel hiçbir sıkıntı çekmedik. Tesisler de çok güzel memnun kaldık. Kar şu anda yeterli seviyede. Tüm kayakçı ve snowboardcuları bekliyoruz. 

Ceylin Pekgüzel: Burası mükemmel bir yer. Sınavdan sonra stres atmak için harika bir yer. Denizli Kayak Merkezi'ni herkese tavsiye ederim. 

Nursev Gülay: Aydın’dan geldik. Bence çok güzel bir yer. Cuma günü sınavlarımız bitti ve bizim için çok güzel stres atma yeri oldu. Aydın’da biliyorsunuz pek kar yağmıyor ve çoğumuz da çok az kar görüyoruz. O yüzden tüm arkadaşlarımın buraya gelmesini tavsiye ederim.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık