Kasapoğlu’ndan büyük proje

Denizli Sanayi Odası yeni dönem başkan adayı Selim Kasapoğlu, seçilmesi halinde Denizli sanayicisinin kendi elektriğini üretmesini sağlayacak Enerji İhtisas OSB kurma çalışmalarına başlanacağı müjdesini verdi.

Kasapoğlu’ndan büyük proje
  • 29 Eylül 2022, Perşembe 14:39

DSO yeni dönem seçimlerine sayılı günler kala başkan adayı Selim Kasapoğlu, Denizli ekonomisinde çığır açacak ve ülke ekonomisine katma değer kazandıracak büyük projesini açıkladı.

 

Kasapoğlu, göreve gelmeleri halinde Denizli sanayicisinin kendi elektriğini üretmesini sağlayacak Enerji İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çalışmalara başlanacağı müjdesini verdi.

 

Tüm dünyayı etkileyen bir enerji sorunu yaşandığına dikkati çeken DSO Başkan adayı Selim Kasapoğlu, “Uzun süren ve büyük emekler verdiğimiz projemiz ile Denizli sanayisinde başka bir üretim anlayışı ile var olacağız. İş insanlarımıza nefes aldırıp katma değer yaratacak Enerji İhtisas OSB projemiz ile kendi ayakları üzerinde durabilen sanayicimiz hem geleceğe daha güvenle bakacak hem de ülkemizin daha fazla cari açık vermesine sebep olan enerji ithalatının önüne geçeceğiz” dedi.

 

"DENİZLİ'NİN GELECEĞİ İNOVASYONDA"

Enerji sektörüne hakim ve Enerji İhtisas OSB kurulumu yapabilecek yetkinlikte bir kadroya sahip olan ekibi ile başta inovasyon projeleri olmak üzere yepyeni bir yönetim anlayışı ile DSO'nun ses getirecek çalışmalara imza atacaklarını belirten DSO Başkan adayı Selim Kasapoğlu, "Her alanda olduğu gibi enerji alanında da üst düzey, uzman ve başarılı yol arkadaşlarımla daha güçlü bir Denizli Sanayisi için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışacağız. Çünkü Denizli’nin geleceği; inovasyonda ve yenilikte. İnşallah önümüzdeki süreçte bununla ilgili çok önemli projelere imza atacağız" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık