Karahayıt’a muhteşem meydan

Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Karahayıt'ta esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı, bölgeyi termal turizmde dünyanın bir numarası yapacaklarını söyledi. Örki, Karahayıt girişine dünya standartlarında meydan sözü verdi.

Karahayıt’a muhteşem meydan
  • 28 Mart 2019, Perşembe 15:39

Seçime sayılı günler kala Pamukkale'de sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayan Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Karahayıt Mahallesi'nde bulunan esnaf, işletmeci ve vatandaşları ziyaret etti. Özellikle turizm alanında proje ve çalışmalarını anlatan Başkan Adayı, turizm bölgesi olan Karahayıt'ta esnaf ve işletmecilerin sorun ve taleplerini de bir bir not aldı. Pamukkale İlçesi'ni termal turizmde Dünya'da bir numara yapacaklarını belirten Örki,"Dünya'nın en kaliteli ve şifalı termal sularına sahibiz. Bu nedenle bizim hedefimiz ulusalda değil, Dünya'da Karahayıt'ı termal turizmde bir numara yapmak. Bunu hep birlikte elbirliğiyle yapacağız" diye konuştu.

 

MEYDANI DA TURİZMİ DE MUHTEŞEM OLACAK

Karahayıt'ı termal turizmin merkezi haline getirecek projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Adayı Örki,"Karahayıt Mahallesi'nde yer alan termal tesislerin kapasite ve niteliklerinin arttırılmasına yönelik çalışmalar yapacağız. Buradaki tesislerin Dünya standartlarında hizmet vermesi sağlanarak, termal sağlık turizminden alınan pay üç katına çıkarılacak. Karahayıt'ın turistik ve dünya standartlarında bir meydana kavuşması için de harekete geçeceğiz. Karahayıt Mahallesi'nde yapılacak olan kent meydanı düzenlemesi ile bu bölge, bir turizm kenti olan Denizli'ye yakışır bir görünüme kavuşacak.

 

Meydan içerisinde süs havuzları, modern aydınlatmalar, ışıklı su oyunları, sanat eserleri  ve tematik dinlenme alanları yer alacak. Tüm bu çalışmalarımız Dünya'daki örneklerine bakılarak mimar ve mühendislerimiz tarafından özenle ve titizlikle üzerinde çalışılacak. Karahayıt Mahallemizin girişinde bulunan meydanımızı muhteşem bir hale getireceğiz. Çünkü burası buraya gelen yerli ve yabancı turistlerin ilk gördüğü ve ilk temas ettiği yer. Bu yüzden meydanımızı pırlanta gibi işleyecek, sizlerin beğenisine sunacağız" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık