Kampüste pedal vakti

Spor bilimleri öğrencileri, sağlıklı yaşam ve temiz çevre için kampüs içinde pedal çevirdi.

Kampüste pedal vakti
  • 07 Aralık 2018, Cuma 12:59

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü’nden 30 öğrenci Turizm Rekreasyonu dersi kapsamında Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Gönülateş’in danışmanlığında fiziksel aktivitenin önemini vurgulamak amacı ile Kınıklı Merkez Yerleşkesi’nde bisiklet sürdü.

Sağlıklı yaşam ve fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekmek için düzenlenen etkinlikte geleceğin rekreasyon uzmanları olarak görülen son sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinliği diğer fakültelerden öğrenciler, öğretim elemanları, ziyaretçi misafirler ve memurlar ilgi ile izledi.

Yerleşke içinde alkışlarla desteklenen öğrenciler bu etkinlik ile farkındalığı artırarak bireylerin hem fiziksel aktivite ile sağlıklı yaşama kavuşması, hem de daha temiz bir çevre için örnek oldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık