Kalbine yenilen Kemal Hoca’ya vefa

25 Ocak günü kalbindeki rahatsızlık nedeniyle alındığı ameliyattan sağ çıkamayan Sosyal Bilgiler Eğitimi Dr. Öğr. Üyesi Kemal Daşcıoğlu’nun ismini anabilim dalı toplantı salonuna verdi.

Kalbine yenilen Kemal Hoca’ya vefa
  • 27 Mayıs 2019, Pazartesi 18:19

Geçirdiği ameliyat sonrası genç yaşta hayata gözlerini yuman Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kemal Daşcıoğlu’nun ismi Eğitim Fakültesi Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Toplantı salonuna verildi. Salonun adı “Dr. Kemal Daşcıoğlu Toplantı ve Eğitim Salonu” olarak ölümsüzleşti.

Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı’nda düzenlenen törene Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel, merhumun eşi Prof. Dr. Ayşegül Daşcıoğlu, öğretim elemanları ile öğrencileri katıldı.

Törende konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, “Kemal hocanın son öğrencileri olarak mezarlığı ziyaret ettiniz ve mezuniyet töreninizi orada yaptınız. Bizler de fakülte yönetimi olarak anabilim dalı toplantı salonuna Kemal hocamızın adını verme kararı aldık ve mezun olup gitmeden burayı sizlere armağan etmek istedik” dedi.  

Merhumun eşi Prof. Dr. Ayşegül Daşcıoğlu ise, “Kemal’in eşyalarını toplarken bir defter buldum ve oğluna yazdığı nasihatı gördüm” diyerek sözlerine başladı. Gözyaşları içinde nasihati okuyan Ayşegül Daşcıoğlu, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından toplantı salonuna geçildi ve merhum Dr. Öğr. Üyesi Kemal Daşcıoğlu için hazırlanan slayt gösterisi izlendi. Meslektaşları ve öğrencilerinin söz aldığı törende anılar paylaşıldı ve duygu dolu anlar yaşandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık