İyi Parti’den 5 ilçeye atama

İyi Parti’de yeniden yapılanma çerçevesinde Çal, Baklan, Babadağ, Acıpayam ve Çameli’de ilçe başkanları ataması yapıldı.

İyi Parti’den 5 ilçeye atama
  • 05 Kasım 2018, Pazartesi 14:44

İYİ Parti İl Başkanlığı 5 ilçenin daha başkanlarını atadı. Çal’da Mustafa Berber, Baklan’da Mustafa Acar, Babadağ’da Ayşen Yümsek, Acıpayam’da Muzaffer Akyol ve Çameli’de Oğuz Buğra Tur ilçe başkanı olarak atandı.

 

TEK İLÇE GÜNEY

Yeniden yapılanma sürecinin tamamlanamadığı tek ilçe ise Güney. Güney’de henüz bir atama yapılmadı. İl Başkanlığı bu ilçenin yapısına uygun bir adayın belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

 

GENÇ VE DİNAMİK KADROLARI

Genel merkezin yeniden yapılanma sürecini başlatmasının ardından Denizli’de farklı bir süreç işlettiklerini belirten İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, “Genel merkezimiz yalnızca il yönetimlerinin yenilenmesi yönünde bir talimat verdi, ancak bir bunu bir adım daha ileriye taşıdık ve tüm teşkilatları sürece dahil ettik. İstifaları alınan tüm ilçelere belirli bir takvim dahilinde yeniden atamalar yaptık. Bazı ilçelerimizde başkanları, bazılarında da yönetimleri değiştirdik. Hedefimiz genç ve dinamik yönetimleri göreve getirmekti” dedi.

 

HEDEF YEREL SEÇİMLER

Hedeflerinin 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler olduğunu ifade eden İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, “Yönetimleri, bazı bölgelerde de başkanları yeniledik. İYİ Parti ruhunu Denizli seçmenine aksettirecek bir yapı oluşturmaya çalıştık. Bu yapıyla başarılı bir teşkilat olma hedefimize adım adım ilerliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık