İtfaiye teşkilatının 305. yıl gururu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, itfaiye teşkilatının 305’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığını kabul etti. Denizli'nin 52 ayrı noktasında 530 itfaiye personeliyle 7 gün 24 saat hizmet verdiklerini kaydeden Başkan Zolan, teşkilatın verdiği eğitimlerle vakalarda her yıl % 5-10 arasında azalma yaşandığını açıkladı.

İtfaiye teşkilatının 305. yıl gururu
  • 26 Eylül 2019, Perşembe 13:17

İtfaiye Haftası ve itfaiye teşkilatının 305’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Murat Başlı, itfaiye dairesi personeli ve itfaiye kıyafeti giymiş minikler Başkan Osman Zolan'ı ziyaret etti. İtfaiye Dairesi Başkanı Murat Başlı, Denizli'nin Büyükşehir olduğu 
günden bugüne kadar kent genlinde hizmet vermeye başladıklarını söyledi. İtfaiye hizmetlerini Başkan Osman Zolan'ın önderliğinde başarılı bir şekilde yürütmeye çalıştıklarını ifade eden Başlı, "Şu an itibari ile 52 istasyon, 94 araç ve 530 personelle gece gündüz faaliyetlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz eğitim faaliyetleri ile beraber vakalarda geçtiğimiz yılara göre düşüş görmekteyiz. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu düşüşü başarılı bir şekilde devam ettirmeyi düşünüyoruz" dedi.

52 ayrı noktada 530 personelle hizmet

Başkan Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İtfaiye teşkilatı 305 yıldır insanımıza, milletimize hizmet ediyor" dedi. Hayatta her şeyin olabileceğini kaydeden Başkan Zolan, "Yangın, afet, trafik kazaları var. Bunlar arzu edilen şeyler değil, olmasın istiyoruz ama olduğunda da birilerinin koşması gerekiyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatımız şehrimizin 52 ayrı noktasında 24 saat, yılın 365 günü hizmete devam ediyor. 500’ün üzerinde çalışanımızla, güçlü bir ekiple en üst seviyede hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi. Yangın ve kazaları önleme anlamında eğitimin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Yangın ve kazaları önlemek için ne tür tedbirler alınması gerekiyor bunları vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Bunun neticesinde yılda yüzde 5 - 10 aralığında vakalarda azalma yaşanıyor. Bu da bizim için memnuniyet verici " diye konuştu.

Büyükşehir İtfaiye, Türkiye'de en üst seviyelerde 

Büyükşehir itfaiye teşkilatının 365 gün 24 saat nöbette olduğunu işaret eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Yangın, kaza gibi vakalar insanın başına hayatta belki bir defa gelir. Ancak işte o zaman yardıma koşacak birilerin olması çok önemli. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığımız, istasyon, araç ve çalışan sayısının nüfusa oranı bakımından Türkiye’de en üst seviyelerde. Biz güçlü bir ekiple hizmetlerimizi hiç aksatmadan yapmaya devam edeceğiz inşallah. Milletin hizmetinde olmaya devam edeceğiz." 
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık