İstifa imzası kurumadan MHP’ye katıldı

MHP’li iken Ak Parti’ye katılması gündeme gelen ve o dönem kendini ‘Akkurt’ diye tanımlayan Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun literatüre kazandırdığı tabir yine akıllara geldi. Ak Parti’den ve meclis üyeliğinden istifa eden Avukat Mehmet Ali Yılmaz MHP’ye aday adaylığı başvurusu yaptı.

İstifa imzası kurumadan MHP’ye katıldı
  • 27 Kasım 2018, Salı 16:35

2014 seçimlerinde Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan adaylığı için yola çıkan ancak meclis üyeliğine razı olan genç avukat Mehmet Ali Yılmaz, geçen hafta partisinden ve görevinden istifa etmişti.

 

İsmi kulislerde MHP Pamukkale adaylığında geçen Yılmaz, istifa dilekçesinin mürekkebi kurumadan MHP saflarına katıldı, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüştü.

 

MHP’den seçilen ve Ak Parti’ye katılması gündeme geldiğinde kendini ‘Akkurt’ diye tanımlayan Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun literatüre kazandırdığı ‘Akkurt’ tabiri yıllar sonra bir kez daha gündeme geldi.

 

Mehmet Ali Yılmaz, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ile birlikte Ankara’ya gitti ve aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

Bu görüşmeden sonra başvuru yapan Yılmaz’ın adaylığına kesin gözüyle bakılırken, ‘Neden Ak Parti’yi tercih etmedi?’ sorusu gündeme geldi. Bu sorunun yanıtı ileriki günlerde daha da netleşecek… Biz de paylaşmaya devam edeceğiz…

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık