İş dünyası temsilcisi Catlık’tan Doğan’a: Sizinle çalışmak mutluluk olur

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, AYSİAD yönetimi ile bir araya geldi. Projelerini anlatıp, dernek üyelerinin fikirlerini alan Şeniz Doğan’a, Dernek Başkanı Mahmut Catlık, “Heyecanınızdan dolayı tebrik ederim. Başkan olduğunuz takdirde sizinle çalışmak bizim için mutluluk olur” dedi.

İş dünyası temsilcisi Catlık’tan Doğan’a: Sizinle çalışmak mutluluk olur
  • 06 Mart 2019, Çarşamba 20:01

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Kadılar ve Hisar mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Doğan, Sırakapılar Mahallesi’nde yaptığı kahve toplantısında, mahalle sakinlerinin dertlerini dinledi. Şeniz Doğan, akşam saatlerinde ise AYSİAD yönetimini ziyaret ederek, fikir alış verişinde bulundu ve projelerini anlattı.

“SİZİNLE ÇALIŞMAK MUTLULUK OLUR “
CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan AYSİAD ( Avrasya Sanayiciler ve İş Adamları Derneği ) yönetimi  ile bir araya gelerek projelerini anlattı. Şeniz Doğan, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve beraberindeki heyet ile dernek binasında üyeler ile bir araya geldi. Dernek Başkanı Mahmut Catlık ve üyelerin katılımı ile gerçekleşen toplantı da projelerini anlatan ve iş dünyasından gelen soruları cevaplayan Doğan, Denizli ve Merkezefendi ekonomisi için büyük önem taşıdığını belirttiği iş insanları ile fikir alışverişinin sürekli olacağını söyledi.

Dernek Başkanı Catlık “Bizlerin yerel yönetimlerden bireysel hiçbir çıkar ve beklentinleri yok. Denizli’yi nasıl daha iyi yerlere getiririz onu düşünüyoruz. Şeniz Hanım’ın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme fikri çok güzel bir fikir. Bizler de belediyeler ile birlikte hareket etmek isteriz. Heyecanınızdan dolayı tebrik ederim. Başkan olduğunuz takdirde sizinle çalışmak bizim için mutluluk olur” dedi.

Şeniz Doğan, belediyelerin yaptım oldu fikri ile çalışmasının yanlış olduğunu vurgulayarak, tüm STK’ların fikrini özgürce beyan edebildiği ve ilçenin birlikte yönetildiği bir Merkezefendi kurmak istediklerini söyledi.

HİSAR VE KADILAR’A HİZMET GELECEK
Seçim çalışmaları kapsamında Hisar ve Kadılar mahallelerini ziyaret eden Şeniz Doğan, 5 yıldır hizmet alamayan her iki mahallenin kendi yönetimleri döneminde tüm belediyecilik hizmetlerini eksiksiz alacağını söyledi. Bu iki mahallede vatandaşların sorunlarını dinleyen Doğan “Hizmet alamayan tüm mahallelerimizde olduğu gibi Hisar ve Kadılar’da da sorunları yerinde inceledik. Vatandaşlarımızın taleplerinin şekillendirdiği insan odaklı projelerimiz ile Hisar ve Kadılar’ın makus talihi değişecek. Merkezefendi’de herkesin yüzü gülecek” dedi.  

ÖNCE DENİZLİ’Yİ TANIMALIYIZ
Sırakapılar Mahallesi’nde kıraathane toplantısına katılan Doğan, projelerinden bahsetti. Vatandaşların sorusu üzerine Çanakkale gezilerinde önceliklerinin lise öğrencileri olacağını söyledi. Doğan ayrıca Pamukkale başta olmak üzere Denizli’nin tarihi ve turistik mekanlarının Denizlililer tarafından tanınmasının önemine vurgu yaparak “Başta Pamukkale olmak üzere Denizli’nin güzelliklerinin pek çoğunu maalesef pek çok vatandaşımız görmemiş. Biz de, önceliğimizi bu vatandaşlarımıza verecek bir planlama ile Merkezefendili herkesi n Denizli’yi tanımasına katkı sağlayacağız” dedi.  Doğan, ayrıca tarihi ve turistik gezilere  katılacak vatandaşların belirlenmesinde yandaşlığın değil, ihtiyacın temel kıstas olacağını belirtti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık