İmar Barışı ucubesi barakalar yıkıldı

Tek amacı İmar Barışı’ndan yararlanmak olduğu öne sürülen Karakurt’ta barakalarla ilgili yayınlarımız ses getirdi. Yaşar Tok’un köşesinde gündeme getirdiği Karakurt’ta hazine arazileri üzerine yapılan barakalar yıkıldı.

İmar Barışı ucubesi barakalar yıkıldı
  • 05 Kasım 2018, Pazartesi 19:48

İmar Barışı süreci birçok olumsuzluğu da beraberinde getirdi. Kaçak yapıların kayıt altına alınmasının hedeflendiği İmar Barışı’nı rant kapısı olarak görenler, “fırsat bu fırsat” diyerek, hem özel, hem de kamu arazileri üzerine binalar dikmeye başladı.

 

Bunlardan en dikkat çeken örneklerden biri de Karakurt’ta yaşanmıştı. Yaşar Tok’un Denizlihaber.com’da “Karakurt’ta barakaların İmar Barışı Kardeşliği” başlığıyla kaleme aldığı köşesinde gündeme getirdiği yapılaşma, ilgililerin de dikkatinden kaçmadı.

 

Hazine arazisi üzerine tek tip olarak dikilen bu yapıların Denizlihaber.com tarafından gündeme getirilmesinin ardından harekete geçen Pamukkale Belediyesi ekipleri, barakaların İmar Barışı kardeşliğini bozdu.

 

İmar Barışı’ndan yararlanmak için geçmişte yapılmış olması koşulunu hiçe sayan ve bu fırsattan yararlanmak için çaba harcayanlara da gözdağı niteliğindeki yıkım özellikle çevreciler ve STK’lar tarafından da olumlu karşılandı.

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık