Gittiği yerlerde Başkan Osman Zolan'a sevgi seli

Bayramyeri Meydanı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Atatürk Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Gittiği yerlerde Başkan Osman Zolan'a sevgi seli
  • 10 Mart 2019, Pazar 16:45

Denizli'de Halk Günü düzenleyen ilk belediye başkanı olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her platformda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Şehrin farklı cadde ve sokaklarında sık sık yürüyüş yaparak vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Osman Zolan, bu kapsamda Bayramyeri Meydanı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Atatürk Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı. Kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek vatandaşlara teşekkür eden Başkan Osman Zolan, esnafın çay içme davetini de kırmadı. Esnaf ile sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Osman Zolan, özellikle çocuklarla ve gençlerle yakından ilgilendi. İsteyen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Osman Zolan, her zamanki gibi güler yüzüyle dikkat çekti.

"Alnımız açık, başımız dik"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehrin her geçen gün güzelleşerek büyüdüğüne dikkat çekerek, bunu tüm vatandaşlarla birlikte başardıklarına dikkat çekti. Denizli'nin bugün muhteşem bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Tabi ki daha hayallerimiz var, yapacak çok işlerimiz var. Vatandaşlarımızın teveccühü ile inşallah taş üstüne taş koyarak yolumuza devam edeceğiz. Kendi ikbalimiz için değil şehrin geleceği için, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz inşallah. Bugün alnımız açık, başımız dik bu şehrin caddelerinde, sokaklarında yürüyoruz; vatandaşlarımın sevgisi ve ilgisi ile karşılaşmak en büyük mutluluk."

Kaleiçi'ne özel proje

Tarihi Kaleiçi Çarşısı'nda esnafı da ziyaret eden Başkan Osman Zolan, yeni dönem için açıkladığı 258 vizyon proje arasında olan "Kaleiçi Cephe Giydirme ve Çatı Kapatma Projesi"ni anlattı. Başkan Zolan, Denizli tarihinde önemli bir yere sahip olan tarihi Kaleiçi Çarşısı’nın üstünü tarihi dokuya uygun bir projeyle kapatarak, çarşı içindeki yapılara uygun cephe düzenlemesi yapacaklarını söyledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık