Finans sektörünün kalbi Denizli'de atacak

Denizli, 3 Kasım Cumartesi günü, Türkiye Bankalar Birliği'nin toplantısına ev sahipliği yapacak. Türkiye ekonomisinde yaşanan son gelişmeler, para ve sermaye piyasasındaki son durum ile reel ve finans sektörünün önerileri ve beklentilerinin ele alınacağı toplantıya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu il birlikte bankaların genel müdürleri katılacak.

Finans sektörünün kalbi Denizli'de atacak
  • 01 Kasım 2018, Perşembe 12:44

Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) toplantısı cumartesi günü saat 15.00'te bir otelde yapılacak. Toplantıya, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ile TBB yönetim kurulundaki bankaların genel müdür veya genel müdür yardımcıları katılacak. Reel sektörün ve finans sektörünün en üst düzey temsilcilerinin bir araya geleceği toplantıda uluslararası piyasalarda ve Türkiye ekonomisinde yaşanan son gelişmeler, para ve sermaye piyasalarındaki son durum, reel ve finansal sektörün önerileri ve beklentileri değerlendirilecek.

Ramazan ÇETİN / DHA

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık