Filiz’in disipline sevk ettiği isim aday adayı oldu

Ak Parti il yönetimiyle ters düştükten sonra disipline sevk edilen, halen polemiğe girmekten çekinmeyen Emin Okkaya, Genel merkeze adaylıklık için başvurdu; hem rabia hem bozkurt işaretiyle yaptı.

Filiz’in disipline sevk ettiği isim aday adayı oldu
  • 29 Nisan 2018, Pazar 18:56

Denizli'de Ak Parti'nin disipline sevk ettiği Veteriner Hekim Emin Okkaya, Milletvekili aday adayı oldu. Başvurusu Denizli Ak Parti İl başkanlığı yerine Ankara'da yapan Emin Okkaya, "Reis'in varlığı nefesimiz, davası hedefimizdir. Ülkemize, milletimize ve memleketimize hayırlı olsun. Allah'ım yardımcımız olsun inşallah. Çıktığı bu mübarek yolda dualarınızı ve açık desteklerinizi bekliyorum" dedi. Ak Parti teşkilatıyla yaşadığı sorunlar ve sosyla medyada yaptığı açıklamalar nedeniyle disiplin kurulana sevk edilen Emin Okkaya, bir önceki dönemde Ak Parti'den Milletvekili adayı olmuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık