Engelliler Meclisi’nden E-KPSS tercih danışmanlığı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 2023 EKPSS ile Engelli Kamu Personeli yerleştirmesi için tercih yapacaklara danışmanlık hizmeti veriyor.

Engelliler Meclisi’nden E-KPSS tercih danışmanlığı
  • 11 Ocak 2023, Çarşamba 12:02

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 2023 EKPSS sonuçları doğrultusunda Engelli Kamu Personeli yerleştirmesi ile için tercih yapacaklara danışmanlık hizmeti veriyor. 5-13 Ocak tarihleri arasında yapılan tercihler için verilen danışmanlık hizmeti Çaybaşı Caddesi’nde bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde veriliyor. Pamukkale Rehberlik Araştırma Merkezi görevlisi Nuray Yetim, İşaret Dili Eğitmeni Nazife Kılıçaslanoğlu ve Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör’ün eşlik ettiği tercih danışmanlığı saat 10.00-16.00 arasında veriliyor. 13 Ocak’a kadar ücretsiz danışmanlık hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar Kent Konseyi hizmet binasına gidebilecek ya da 0 258 280 2535 numaralı hattan bilgi alabilecekler.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık