Emektar gazeteciler muhtarlığa soyundu

Denizli’nin iki tanınmış gazetecisi muhtarlığa soyundu. Yıllarca ulusal gazetelerin Denizli temsilciliğini yapan 64 yaşındaki Kamil Abalı, Servergazi Mahallesi’nden muhtar adayı olurken, yine yerel ve ulusal gazetelerde muhabirlik ve yöneticilik yapan gazeteci-yazar İbrahim İmamoğlu’da Hacıkaplanlar Mahallesi’nden muhtar adayı oldu.

Emektar gazeteciler muhtarlığa soyundu
  • 14 Şubat 2019, Perşembe 12:59

İki çocuk babası Kamil Abalı, seçim çalışmalarını ‘Oturan muhtar değil, koşan muhtar olacağım’ sloganıyla yürütüyor. 35 yıllık gazetecilik yaptıktan sonra emekliye ayrılan Abalı, 26 yıldan beri Servergazi Mahallesi’nde yaşadığını söyledi. Abalı, “Servergazi mahallesini örnek bir mahalle yapmak için muhtar adayı oldum. 20 yıllık da belediyecilik tecrübem var. Mahallemde çözülmemiş sorunları çözmeye talibim. Mahallemde hayvan barınakları yapacağım. Temiz çevre temiz toplum sloganı ile çalışmalar yürüteceğim. Huzurlu bir mahalle hedefliyorum. Bisiklet yolları, spor alanları, sosyal tesisler, çok yönlü çocuk oyun alanları yaptırmak için elimden geleni yapacağım. Yaşlılar içinde çalışmalar yapacağım” dedi.

GÖNÜLLERİN MUHTARI
Gazeteci İbrahim İmamoğlu ise, seçmenlerine başkaları gibi abartılı ve olmayacak vaatler vermediğini söyledi. Seçmenleri ile birebir temas kurarak çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden İmamoğlu, arkadaşlarının kendisini ‘Gönüllerin Muhtarı’ diye hitap ettiğini söylemeyi ihmal etmiyor. İmamoğlu,“Uzun yıllardır (Öğrencilik dönemlerimden itibaren) basın sektöründe çalıştım. Milliyet, Hürriyet gibi ulusal gazetelerin İzmir bürosunda çalıştıktan sonra ilimizde mahalli gazetelerde hep yöneticilik yaptım.  Bu vesile ile Denizli’deki iktidar ve muhalefet bütün siyasileri, belediye başkanları ile yakın ilişki içinde olup, pek çok hemşerime mutlaka yardımcı olmuşumdur. Başkaları gibi abartılı ve olmayacak vaatler sıralayamıyorum. Nihayetinde sorunların çözüm merkezi kamu kurumlarıdır. Bize düşen, mahallemizin sorunlarını projeler dahilinde aktarmaktır. Ki bunu da layığı ile yerine getireceğimizden emin olunuz. Beni tanıyan herkes bilir ki; yardımsever ve sorunlarla birebir ilgilenmeyi seven, sorunların çözülmesiyle mutlu olan ve sosyal yardımlaşmayı amaç edinen birisiyim. Bu yüzden pek çok arkadaşım “GÖNÜLLERİN MUHTARI” diye bilirler. Bende Muhtarlık olayını resmiyete dökerek elimden geldiğince mahalleme hizmet etmeyi düşündüm.  İlimizdeki bütün devlet kurumları, iktidarı ve muhalefeti ile 40 yıldır yakın iletişimi olan bir gazeteci olarak, mahallemizin sorunlarını çözeceğimize yürekten inanıyorum.  Ön yargısız, tarafsız bütün mahalleli hemşerilerimin muhtarı olacağıma, mahallemizin eksikliklerinin giderilmesi, sorunların çözülmesinde bütün gücümle çalışacağıma emin olabilirsiniz. Bu yüzden, daha yaşanır bir Hacıkaplanlar Mahallesi için desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık